Zarządca biznesu nie działa
Re: Zarządca biznesu nie działa
Ale jestem zla na mojego zarzadce! Przszkolilam, kupilam wypasione maszyny, a ten lajdak wprawdzie zbiera owoce, ale jak trzeba nawozic czy walczyc z mszycami to chleje z asystentem pod gorzelnia goldmana i gai.
Znowu dalam sie nabrac, bo mialo byc pieknie, raz na kilka h mialam zagladac, ale w praktyce to bezsensu, skoro po kilku godzinach 50% plonow jest zbieranych, to sie kompletnie nie oplaca. I ci, ktorzy postawili na uprawe, a nie chca/nie moga zagladac co godzine, ciagle beda odstawac od tych ktorzy postawili na uslugi i asystenta.
Problem chyba byl poruszany juz. Chcialabym zeby zarzadca nawozil moje sady. Prooooosze
Znowu dalam sie nabrac, bo mialo byc pieknie, raz na kilka h mialam zagladac, ale w praktyce to bezsensu, skoro po kilku godzinach 50% plonow jest zbieranych, to sie kompletnie nie oplaca. I ci, ktorzy postawili na uprawe, a nie chca/nie moga zagladac co godzine, ciagle beda odstawac od tych ktorzy postawili na uslugi i asystenta.
Problem chyba byl poruszany juz. Chcialabym zeby zarzadca nawozil moje sady. Prooooosze
zgadzam się choć u mnie opryskuję ale nie użyźnia gleby po zebraniu plonów.
Konkretne numery działek proszę i godzinę kiedy co miało miejsce.
Generalnie do niedzieli jestem na urlopie więc się zajmę poprawkami jak wrócę.
Generalnie do niedzieli jestem na urlopie więc się zajmę poprawkami jak wrócę.
Oj Stwórco z tymi godzinami to będzie problem, bo ciągle mam niezawożone sady, gdy zarządca aktywny
ID 547
ID 402
ID 380
ID 242
ID 241
ID 547
ID 402
ID 380
ID 242
ID 241
u mnie podobnie. Za pierwszym razem sam użyźniam glebę a potem już asystent popija sobie browarka i nie użyźnia tylko opryskuje.
id działki: 564
id działki: 293
id działki: 564
id działki: 293
U mnie zarządca nie reaguje na chorowitość zwierząt w hodowli
U mnie podobna sytuacja, zarządca nie reaguje na polecenia, nie pracuje.
Czekam na szybką reakcję (binesy stygną)
Czekam na szybką reakcję (binesy stygną)
U mnie problem jest w obiektach handlowych, źle zaznacza towary i obliczenia coś są inaczej pokazywane ;/
A kolejną sprawa to jest podatek który jest bez sensu, dopiero 16 dni jest edycja i kilka osób już ma większy lvl niż 40 zaraz będą 100 lvle
i wtedy płacić 60% podatku od transakcji trochę to głupie, Usługi będą najbardziej opłacalne. Więc proponuje wprowadzić podatek stały i identyczny dla wszystkich, albo go zupełnie usunąć
A kolejną sprawa to jest podatek który jest bez sensu, dopiero 16 dni jest edycja i kilka osób już ma większy lvl niż 40 zaraz będą 100 lvle
i wtedy płacić 60% podatku od transakcji trochę to głupie, Usługi będą najbardziej opłacalne. Więc proponuje wprowadzić podatek stały i identyczny dla wszystkich, albo go zupełnie usunąć