Wielku bug w grze
Re: Wielku bug w grze
Ja jestem za tym żeby zostało tak jak jest , bo wyobrażam sobie ten wrzask na forum osób niezadowolonych , każdy niech ma to czego się dorobił.
Mam tylko nadzieję, że to już koniec niespodzianek w tej edycji.
Mam tylko nadzieję, że to już koniec niespodzianek w tej edycji.
Piszecie że wszystko jest w logach. Czy nie można napisać programiku który sprawdził by logi wszystkich graczy i pokazał ile kto na tym zarobił? Może wtedy można by było odjąć ilość sztabek odpowiadającą nieuczciwie zarobionym pieniążkom?
Nie wiem kto to napisał, ale (niestety) to bzdura :/
A może tak:
x:=godzina założenia lokaty,
y:=na jaki czas,
z:= godzina zakończenia?
if y< (z-x) then MAMY_OSZUSTA
Oczywiście jeśli są takie pola w bazie..
x:=godzina założenia lokaty,
y:=na jaki czas,
z:= godzina zakończenia?
if y< (z-x) then MAMY_OSZUSTA
Oczywiście jeśli są takie pola w bazie..
To co z tym robimy bo nie wiem czy zarabiac czy nie
Chyba najucziwiej byloby zerowac edycje, ale tak nie chce robic wszystkiego od poczatku...
Chyba najucziwiej byloby zerowac edycje, ale tak nie chce robic wszystkiego od poczatku...
Adminie ,myślę że żaden oszust nie wytrzyma w uczciwej rywalizacji , więc chyba możemy dalej grać spokojnie.
Tomi się właśnie o tym przekonał i wysyła mi wiadomości , a oto jedna z nich:
Od: E-Conomica <admin@e-conomica.pl> (więcej) dnia: 8 listopada 2012 11:57
Otrzymales wiadomosc od gracza tomi28pl:
Ale ty kurwa oszukujesz w tej grze.Nie dosyc ze klamiesz to jeszcze
oszukujesz.Dobra jestes.Ciekawe ile placic Stvoorowi za przymkniecie oka na
to co wyprawiasz
Myślę że tomi już wiele razy złamał regulamin w tej grze.
Tomi się właśnie o tym przekonał i wysyła mi wiadomości , a oto jedna z nich:
Od: E-Conomica <admin@e-conomica.pl> (więcej) dnia: 8 listopada 2012 11:57
Otrzymales wiadomosc od gracza tomi28pl:
Ale ty kurwa oszukujesz w tej grze.Nie dosyc ze klamiesz to jeszcze
oszukujesz.Dobra jestes.Ciekawe ile placic Stvoorowi za przymkniecie oka na
to co wyprawiasz
Myślę że tomi już wiele razy złamał regulamin w tej grze.
Mam jedno pytanie" co dalej ?" Sztabki będą kasowane czy nie? Wszyscy czekają na jakąś konkretną decyzje.
Wiesz daga, oszust sobie znakomicie poradzi, jesli brudne pieniazki zainwestowal madrze w infrastrukure. Moze jak Ci nie zalezy na uczciwej grze, to na koniec edycji zrezygnujesz z nagrody? O ile dobrze pamietam, to w trakcie dyskusji na temat nagrod, pisalas, ze grasz dla przyjemnosci i nie potrzebujesz nagrod?
Ja jestem zdeprymowana i zniechecona w obecnej sytuacji, kiedy nie wiem kto sie czysto dorobil. Po co mam ciulac jakies drobniaki skoro wiem, we niektorzy miliony zdobyli przez blad.
Ja jestem zdeprymowana i zniechecona w obecnej sytuacji, kiedy nie wiem kto sie czysto dorobil. Po co mam ciulac jakies drobniaki skoro wiem, we niektorzy miliony zdobyli przez blad.
Wiesz dianuska , gdyby mi nie zależało na uczciwej grze , to bym tego Adminowi nie zgłaszała , zaraz po odkryciu błędu.
Ta sprawa dotyczy też Ciebie , bo Ty też zakładałaś lokatę , też się musiałaś wylogować , choćby po to żeby iść spać.
Różnica między mną , a tobą polega na tym , że ja ten błąd zauważyłam , a Ty nie.
ADMINIE PODEJMIJ JAKĄŚ DECYZJĘ BO ATMOSFERA SIĘ ROBI NIE DO ZNIESIENIA.
Ta sprawa dotyczy też Ciebie , bo Ty też zakładałaś lokatę , też się musiałaś wylogować , choćby po to żeby iść spać.
Różnica między mną , a tobą polega na tym , że ja ten błąd zauważyłam , a Ty nie.
ADMINIE PODEJMIJ JAKĄŚ DECYZJĘ BO ATMOSFERA SIĘ ROBI NIE DO ZNIESIENIA.