Wielku bug w grze

piekarz90

Re: Wielku bug w grze

Nieprzeczytany post autor: piekarz90 »

ZGADZAM SIĘ, CZAS PODJĄĆ JAKĄŚ DECYZJĘ!! :evil:
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

moja propozycja -> wyzerować konta i zaczynamy edycję od nowa
czas edycji -> 33 dni

lub rozwiązanie nr. 2

ogłosić, że ta edycja zostaje kontunuowana, jednak nie są przewidziane nagrody, dla nikogo, nieważne na jakim jest/będzie etapie rozwoju
daga

Nieprzeczytany post autor: daga »

Topik , a co Ty chciałeś się dorobić za miesiąc?

Według mnie na tej usterce każdemu wpadły dodatkowe pieniądze , bo każdy zakładał lokatę , każdy się musiał wylogować , tylko że niektórzy wrzeszczą jacy to oni uczciwi , dlatego że nie widzą co się wokół nich dzieje i nie zauważyli tego , a teraz jeszcze chcą resetu gry , bo zauważyli drugą szansę dla siebie , a nie pomyślą że to jest nieuczciwe wobec tych którzy ciężko pracowali na swoją pozycję.

Dlaczego nikt nie żądał resetu gry , wtedy gdy były poważne usterki działek , też gra była nierówna.

To była jedyna usterka , która wszystkim dawała zysk.

Jeżeli , ktoś nie zakładał lokaty , to niech to napisze , tylko On mógł być poszkodowany.
goldman

Nieprzeczytany post autor: goldman »

Reset nie wchodzi w grę ;P
merkurio

Nieprzeczytany post autor: merkurio »

Zalatuje demagogią
"...każdemu wpadły dodatkowe pieniądze", wcześniej napisałaś że nie ma dowodu
aby ktoś jeszcze więcej dorobił się na błędzie oprócz waszej dwójki (Daga, tomi28pl),
ponieważ domysły zostawmy fantastą, widzę tu sprzeczność w Twoim wywodzie.
To nie w porządku że wypowiadasz się za innych cytuje "nie wiedzą co się wokół nich dzieje",
to trąci ignorancją w stosunku do nich, nie uważasz że to jest nie na miejscu?
Nie widzisz różnicy pomiędzy nieświadomym błędem, a nieuczciwym wykorzystaniem go
do własnych celów?
To prawda, inni widzą drugą szanse dla siebie lecz mają prawo domagać się sprawiedliwości.
Nie byłoby tej całej afery gdyby wszyscy grali oki
Każdy tutaj ciężko pracuje i poświęca swój czas na gre więc tym bardziej oczekuje
rozgrywki fair play
topik

to co "uczciwa grajko"??
odważysz się na to samo????

daga pisze:Topik , a co Ty chciałeś się dorobić za miesiąc?

Według mnie na tej usterce każdemu wpadły dodatkowe pieniądze , bo każdy zakładał lokatę , każdy się musiał wylogować , tylko że niektórzy wrzeszczą jacy to oni uczciwi , dlatego że nie widzą co się wokół nich dzieje i nie zauważyli tego , a teraz jeszcze chcą resetu gry , bo zauważyli drugą szansę dla siebie , a nie pomyślą że to jest nieuczciwe wobec tych którzy ciężko pracowali na swoją pozycję.

Dlaczego nikt nie żądał resetu gry , wtedy gdy były poważne usterki działek , też gra była nierówna.

To była jedyna usterka , która wszystkim dawała zysk.

Jeżeli , ktoś nie zakładał lokaty , to niech to napisze , tylko On mógł być poszkodowany.
topik

daga - jeśli jesteś taka uczciwa, to to pokaż....

dołącz do mnie w UCZCIWEJ GRZE, a nie do gry w której próbujesz WSZYSTKICH osądzać PRAWIE wg. siebie

tzn. Ty jesteś OK, ale wszyscy inny wykorzystują bugi na swoją korzyść

WIĘC
jeśli grasz fair, pokaż to
porzuć grę o tableta i zagraj wspólnie ze mną UCZCIWIE,

dasz radę zrobić to samo????
jestem ciekawy

w końcu miesiąc to wystarczająco dużo czasu
topik

daga pisze:Topik , a co Ty chciałeś się dorobić za miesiąc?
przez pozostały miesiąc SPRÓBUJĘ zarobić tyle ile się da
dianuska

Nieprzeczytany post autor: dianuska »

daga w normalnym swiecie oskarzylabym Cie o pomowinie :) i pewnie zostalabys skazana. Prosze Cie nie oskarzaj mnie jak i innych graczy. Nie wiesz kiedy zakladalam lokaty i kiedy sie wylogowywalam.
goldman

Nieprzeczytany post autor: goldman »

Aż tomi28pl zaczął grać od nowa :(