Wielku bug w grze

daga

Re: Wielku bug w grze

Nieprzeczytany post autor: daga »

Oczywiście że nie wiem , kiedy się kto wylogował , ja tylko stwierdziłam że każdy się musiał wylogować i każdy zakładał lokatę , a ty dianuska nie zapędzaj się , bo wczoraj stwierdziłaś że ja powiedziałam że nie chcę nagrody , tymczasem ja nigdy nic takiego nie powiedziałam , ktoś napisał że w edycji testowej grałam dla przyjemności.

Poza tym to ja jestem ciągle przez kogoś oskarżana , tylko dlatego że to ja odkryłam ten błąd, zgodnie z regulaminem zgłosiłam.

Admin na ten temat wypowiedział się 2 razy bardzo jasno , ale niektórym nie chce się tego przeczytać .
dianuska

Nieprzeczytany post autor: dianuska »

Kochana dago ja sie wcale nie zapedzam. Nie oskarzam Cie o nic. Chwala Ci za to ze zglosilas blad.
A Tutaj moze przypomne dyskusje o nagrodach.

Re: Nagrody w nowej edycji

Postprzez daga » 5 września 2012, o 18:00
A może rzeczywiście grajmy bez nagród , wpłacajmy jakieś wolne datki , jeżeli się okaże że uzbierała się jakaś pokażna suma to stvoor zafunduje nagrody , a jeżeli będzie tego za mało to zostanie na dofinansowanie gry

viewtopic.php?f=1&t=860&start=10

Nowe zycie wzial tomi, topik, ja rowniez. Moze ktos jeszcze?
daga

Nieprzeczytany post autor: daga »

Dianuska , więc Ty nawet się nie orientujesz kiedy się edycja zaczęła.

To była dyskusja przed edycją , bo Admin pisał że nie ma kasy na nagrody , więc oczywiście gdyby nie było nagród to też bym grała dla przyjemności , tak jak to robiłam podczas edycji testowej,ale jeżeli są to chyba nie myślisz że Ty będziesz grała o nagrodę ,a ja nie.
piekarz90

Nieprzeczytany post autor: piekarz90 »

Przepraszam ale moje zdanie jest takie : kto skorzystał to skorzystał, był sprytny i ma, zauważył błąd i to jego sprawa czy go wykorzystał czy nie, a jeśli zauważył to jest spostrzegawczy i bardzo dobrze. Ja sam osobiście go nie zauważyłem.
Proszę tylko admina o podjęcie decyzji co dalej, reset sztabek czy też nie????
Wystarczy spojrzeć co się dzieje z ludźmi zaczynają się oskarżać kto skorzystał a kto nie, proponuje reset sztabek (mimo iż zadowolony z tego nie jestem) i zamykamy temat :!: :ugeek:
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Zostaje tak jak jest, trudno się mówi, był błąd, ktoś skorzystał, ktoś inny nie, edycja jest bliżej końca niż początku.
mpknap

Nieprzeczytany post autor: mpknap »

No cóż....Cóż mogę powiedzieć.Dzięki zaistniałym sytuacjom oraz honorowym zachowaniem co nie których hmmm, jestem w punktowanej dziesiątce? :lol:
piekarz90

Nieprzeczytany post autor: piekarz90 »

Ciekawe jak długo kolego :P

a swoją drogą podoba mi się zachowanie niektórych graczy którzy zostali oskarżeni, że wykorzystywali błąd gry, po prostu zaczęli od nowa, szacunek :arrow:
czesio

Nieprzeczytany post autor: czesio »

Co ty bredzisz człowieku, kto tu kogo oskarżył? Ci którzy się sami zresetowali, zrobili to, bo byli pewni że stvoor i tak to zrobi. Ale jak wiemy decyzja stvoora, jak zawsze spóźniona, okazała się inna. Gdyby rzeczywiście zostali oskarżeni, to przypuszczam że wycofali by się z gry w ogóle, przynajmniej ja bym tak postąpił.
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

@czesio
wiesz, zostałem POSĄDZONY o wykorzystywanie bug'a o którym nie wiedziałem
szacunek do innych uczciwie grajacych nie pozwolił mi na dalszą gre w edycji w której raz po raz rzucane sa oskarżenia na graczy
ale to przecież nie oznacza, e mam orzestac grać

wolę zacząć od nowa, próbując dogonić innych, którzy możliwe, że również korzystali z będów w mechaniźmie gry

oczywiście zdaje sobie sprawę że rzucając tak 'poważne oskarżenie" uraże równiez tych, którzy NIGDy podczas edycji nie założyli lokaty a następnie niewylogowali się.
dla tych -> SZACUN

wygląda na to, że chęć posiadania tableta jest ważniejsza niz uczciwa gra
lionheart

Nieprzeczytany post autor: lionheart »

Jest to kolejna edycja w której za błędy cierpią gracze.
Reset i zmuszenie do grania przez kolejne 60 nocy bo nadal w tej grze tylko tak można wygrać i wszyscy o tym doskonale wiedzą
to koszmar.Trzeba klikać co 5 min. najlepiej z bratem i siostrą przez 24 godz. Taka economica.
Niestety wobec tak wielkich emocji u tak wielu graczy,ostrych słów,braku możliwości sprawdzenia logów, 100% pewności, że błąd był wykorzystywany JEDYNYM SPOSOBEM najbliższym sprawiedliwemu rozwiązaniu jest RESET GRY.
Aby organizator też choć raz się poświęcił i "wypił za błędy na górze" można podnieść wartość lub ilość nagród.
Raz się całkowicie zepsuło,raz wygrał ktoś kto osiągnął poziom 50 pkt wyżej od maksymalnego,edycje się opóźniały,zamieniały w kolejne testowe były przerywane,zawieszane. Życzę wszystkim czystego sumienia i zadowolenia z gry