Magazyn subpunktów

molas3000

Magazyn subpunktów

Nieprzeczytany post autor: molas3000 »

Mam nadal centrum logistyczne (z magazynem na 1 poziomie) które produkuje 2 punkty/h i magazyn subpunktów ma pojemność 2

A moje centrum rolnicze obecnie ma 2 poziom (z magazynem na 1 poziomie) produkuje 4 punkty/h magazyn subpunktów ma pojemność 6

To błąd czy jakaś kolejna zmiana? Bo z tego co kojarzę wcześniej przy produkcji 4/h i magazynem 1 pojemność subpunktów była 4.
molas3000

Re: Magazyn subpunktów

Ok więc błąd lub zmiana wygrzebałem na forum takie coś:

viewtopic.php?f=4&t=1043
ttt

Nieprzeczytany post autor: ttt »

Nie chcą namnażać nowych tematów piszę tu, bo chodzi o subpunkty i pewną nieścisłość jeśli chodzi o faq, gdzie jest napisane "Jeżeli limit danego rodzaju energii użytkownika jest pełen, wygenerowany punkt energii znika niemniej budynek specjalny nadal przynosi dochód i zużywa surowiec." Natomiast wchodząc w budynek specjalny na dole jest napisane "po wygenerowaniu pełnego punktu zostanie on automatycznie przeniesiony do Twojej dyspozycji, po zapełnieniu limitu działanie obiektu zostanie wstrzymane".

Więc jak to jest :?:
ttt

Nieprzeczytany post autor: ttt »

Ok, odpowiedź jest w "propozycjach zmian". To chyba tylko błędna informacja widnieje jak się wchodzi w dany budynek specjalny.
Proszę Szefa o poprawienie :P
molas3000

U mnie to był chyba tylko błąd wyświetlania bo punkty nie przekroczyły nigdy 4 punktów.

Teraz wyświetla się prawidłowo.
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Byla usterka, poprawione, potem wyswietlalo sie ok, bo sie przelogowales.