Doświadczenie z obiektów specjalnych?
Doświadczenie z obiektów specjalnych?
Czy mi się wydaje czy teraz z obiektów specjalnych też jest naliczane doświadczenie?
Generalnie nic nie robię co powoduje przyrost doświadczenia a tu nagle nie wiem skąd zrobiło mi się przykładowo z 88%, 89%.
Generalnie nic nie robię co powoduje przyrost doświadczenia a tu nagle nie wiem skąd zrobiło mi się przykładowo z 88%, 89%.
Re: Doświadczenie z obiektów specjalnych?
Zaobserwowałem przyrost doświadczenia o 1% co turę.
Coś nie tak czy tak ma być?
Coś nie tak czy tak ma być?
Będąc w szpitalu też rośnie
Regularnie 1 punkt doświadczenia co tura
Regularnie 1 punkt doświadczenia co tura
Placisz za nia podatki,kupujesz lub produkujesz do niej towar wiec tez generuje jakis %
Przed wprowadzeniem "sprzedaży energii" tworzenie energii nie przynosiło doświadczenia.
trochę zobaczę z tematu ale żeby nie robic nowego to się dopisze tutaj, elektrownia wytwarza ta energie która nam przyrasta 1/ture??
Oczywiście, że nie.
Przecież zanim miałeś elektrownię to energia Ci też rosła, czyż nie ? 1punkt energii na turę przyrasta automatycznie, a jak masz elektrownię to ona produkuje dodatkowe punkty energii zależne od poziomu jej rozbudowy.
Przecież zanim miałeś elektrownię to energia Ci też rosła, czyż nie ? 1punkt energii na turę przyrasta automatycznie, a jak masz elektrownię to ona produkuje dodatkowe punkty energii zależne od poziomu jej rozbudowy.
no ot wlasnie o to mi chodzi czyli np. robiąc ele na 1lvl będę miał 2/ture przyrost energii??
2/godzinę czyli 2/12 tur