Wznoszenie budynków
Wznoszenie budynków
Wykupiłam ten kurs z nadzieją że skróci to długi czas realizacji budowy inwestycji, jaką jest sklep cztero asortymentowy. Jednakże okazało się że czas budowy zamiast ulec znacznemu skróceniu, znacznie się wydłużył, gdyż procentowy postęp budowy pokazuje w jednym przypadku -600%, w drugim -133%, i w trzecim 22%. Zaznaczam że te trzy obiekty budowane były w jednym czasie, w granicach jednej minuty.
Re: Wznoszenie budynków
A wystarczyło pobieżnie przejrzeć ostatnie wątki na forum, nawet w tym dziale
viewtopic.php?f=4&t=1166
viewtopic.php?f=4&t=1166
stvoor pisze:To właśnie dlatego, że w trakcie zrobiłeś szkolenie.
Powiedzmy, że do końca pozostało 30/100 tur.
Tymczasem dzięki szkoleniu cała rozbudowa to 25 tur.
Skoro więc było 30 z 25 tur do końca rozbudowy to pokazywało ujemnie.
Nie prawda. Szkolenie było zrobione już jakiś czas temu, a nie w trakcie. I jeszcze raz powtarzam: trzy obiekty których budowa rozpoczęła się w jednym czasie, mają trzy różne terminy realizacji. Po drugie gdyby nawet tak było, to program powinien takie przypadki uwzględniać na korzyść gracza, a nie zwalać winę na gracza i udawać że wszystko jest dobrze, tylko gracz zawinił.
Live is brutal jak w realu Pewnie popili na budowie przez co opoznila sie rozbudowa. ( Zartuje oczywiscie )
Dziwne wydaje mi się żeby akurat jednemu graczowi coś się źle budowało. A może na różne poziomy rozbudowywałeś
U mnie był tylko jeden taki przypadek który zacytował stvoor. Pozatym zero problemu.