nadmiar produktów do spółki
nadmiar produktów do spółki
Stvoor, chce (jednak) założyć spółkę, ale na przeszkodzie stoi jeden artykuł, który jest produkowany, a której nie chce sprzedawać
Wyłączyłem jego produkcję w przetwórni, nie mam go w ofercie handlowej, ale cały czas wisi jako żółty produkt w zakładaniu spółki
Jak się tego pozbyć??
Wyłączyłem jego produkcję w przetwórni, nie mam go w ofercie handlowej, ale cały czas wisi jako żółty produkt w zakładaniu spółki
Jak się tego pozbyć??
Re: nadmiar produktów do spółki
Skoro jest na "żółto" to powiedz jeszcze czy powyżej w bilansie towarowym jak masz Podsumowanie produkcji i zapotrzebowania na towary w biznesach na turę to ten produkt jest wyszczególniony? Jeśli tak, to albo jest gdzieś w sklepie albo jest produkowany w danym momencie.
Jak zakładasz spółkę, to musisz pamiętać, że w jej skład wchodzą wszystkie uruchomione w danym momencie biznesy....ale to pewnie wiesz.
Jak zakładasz spółkę, to musisz pamiętać, że w jej skład wchodzą wszystkie uruchomione w danym momencie biznesy....ale to pewnie wiesz.
produktu nie ma w produkcji, nie ma go w biznesie handlowym i nie ma go w magazynie
jedyne miejsce gdzie figuruje to lista przy spółce, gdzie figuruje jako
[produkt]
PRODUKCJA -> 0
ZAPOTRZEBOWANIE -> 0
% samowystarczalności -> -
jedyne miejsce gdzie figuruje to lista przy spółce, gdzie figuruje jako
[produkt]
PRODUKCJA -> 0
ZAPOTRZEBOWANIE -> 0
% samowystarczalności -> -
W takim razie ... nie mam pojęcia co jest. Pewnie faktycznie jakiś błąd się wkradł.
O jaki artykuł chodzi?
Czy problem nadal występuje?
Czy problem nadal występuje?
Usterka poprawiona