Mam szkolenie Motywowanie pracowników
Re: Mam szkolenie Motywowanie pracowników
Motywowanie pracowników
Pozwala zatrudniać pracowników na czas o godzinę dłuższy niż ten wynikający z poziomu gracza zwiększając jednocześnie maksymalny poziom rozbudowy magazynów biznesów
Organizacja czasu
Pozwala zwiększyć ilość roboczogodzin w pracy w poszczególnych zawodach o 1, niezależnie od poziomu oraz o tyle zwiększyć limit pracy w pojedyńczym zawodzie Asystenta pracy
Pozwala zatrudniać pracowników na czas o godzinę dłuższy niż ten wynikający z poziomu gracza zwiększając jednocześnie maksymalny poziom rozbudowy magazynów biznesów
Organizacja czasu
Pozwala zwiększyć ilość roboczogodzin w pracy w poszczególnych zawodach o 1, niezależnie od poziomu oraz o tyle zwiększyć limit pracy w pojedyńczym zawodzie Asystenta pracy
To zrob szkolenie ORGANIZACJA CZASU a nie MOTYWOWANIE PRACOWNIKÓW, bo to ORGANIZACJA CZASU daje dodatkową roboczogodzinę, a nie MOTYWOWANIE PRACOWNIKÓW.
I zrobiłem a i tak wyskoczyło mi że mam motywowanie obłęd, zrezygowałem z poprzedniego zrobiłem organizacja a mam zaliczony motywacja
zrobiłem organizacja czasu jestem na 3 poz, mam premium a i tak mogę przez 3 roboczogodziny
Czyli wszystko sie zgadza
1 + 1 za szkolenie + 1 za premium = 3
1 + 1 za szkolenie + 1 za premium = 3