braki w magazynie
braki w magazynie
dzisiaj po nocy zginęły mi wszystkie towary które miałem w magazynie było tego nawet sporo
Re: braki w magazynie
To u mnie sytuacja dokładnie odwrotna. Po nocy mam magazyn wart 4 919 848.53$ (wart. magazynowa). Aczkolwiek w teorii w moim magazynie nie powinno być więcej jak 128 144$.
I do tego wzrosły stany magazynowe wszystkich produktów. I tak np jabłek mam 57 177, których wyprodukowanie powinno zająć ok 114h a nie jedną noc. Do tego 680 938 rybek, których produkcja zajęłaby mi ok 491h. Także stany magazynowe poszły baardzo nienaturalnie w górę.
Albo coś się wysypało albo Stvoor coś kombinował z kodem gry i wyszło jak wyszło.
I do tego wzrosły stany magazynowe wszystkich produktów. I tak np jabłek mam 57 177, których wyprodukowanie powinno zająć ok 114h a nie jedną noc. Do tego 680 938 rybek, których produkcja zajęłaby mi ok 491h. Także stany magazynowe poszły baardzo nienaturalnie w górę.
Albo coś się wysypało albo Stvoor coś kombinował z kodem gry i wyszło jak wyszło.
no trudno pewnie to co mi zginęło to mi nie udadzą a tobie nie zabiorą
Mi też wszystko zniknęło. Trzeba zaopatrzyć się w kłódki do magazynu chyba.
ale za to jak niektórzy wyskoczyli w górę.....
interesny jestem, bo na koniec edycji byłem w pierwszej 3-ce
interesny jestem, bo na koniec edycji byłem w pierwszej 3-ce
W sumie Stvoor mógłby dać info, że edycja się zakończyła, podać wyniki itp i poinformować, że różne dziwne rzeczy będą się działy w grze ponieważ wprowadzane są zmiany w kodzie gry.
Topik, ktoś chyba przetopił całą kopalnie złota, tyle tych sztabek
Topik, ktoś chyba przetopił całą kopalnie złota, tyle tych sztabek
Priechal Wladimir i prodal celyje zoloto Rossiji
Potomu zoloto paszlo w pi....du
Potomu zoloto paszlo w pi....du
Do dupy to złoto zaje........ne spółki nie mogę kupić czyba kończe zabawę
X+
poczekaj do następnej edycji
ja już tylko w tej się zajmuję opróżnianiem magazynów