kupno od graczy na giełdzie chyba nie za bardzo działa - jak "od gry" wszystko jest ok, ale jak od graczy to nie. Mianowicie była pszenica za 0.42, 0.44, 0.45. Dałem za 0.44, po turze, owszem z giełdy zniknęły, z mojego zlecenia zakupu ilość również się zmniejszyła, ale do magazynu nic nie dotarło - a miejsce na pewno było, poza tym jak nie ma miejsca, to się wyświetla komunikat przy dawaniu oferty
Różne błędy coby wątków nie produkować
Różne błędy coby wątków nie produkować
Hej,
kupno od graczy na giełdzie chyba nie za bardzo działa - jak "od gry" wszystko jest ok, ale jak od graczy to nie. Mianowicie była pszenica za 0.42, 0.44, 0.45. Dałem za 0.44, po turze, owszem z giełdy zniknęły, z mojego zlecenia zakupu ilość również się zmniejszyła, ale do magazynu nic nie dotarło - a miejsce na pewno było, poza tym jak nie ma miejsca, to się wyświetla komunikat przy dawaniu oferty
Później sprawdziłem na pszence po 0,45, i analogiczna sytuacja.
Re: Różne błędy coby wątków nie produkować
I właśnie widzę, że w magazynie mogę mieć tylko towary za 330-350 $, więc bardzo prawdopodobne, że ta pszenica tam jest, ale jej nie widać (acz towar co widać, to też pszenica sztuk 682) a bardzo prawdopodobne, że akurat ta pszenka co zamówiłem była o wartości ~600$
Błąd został poprawiony 
Dziękuje za informacje
Dziękuje za informacje
Niestety, nadal nie mogę włożyć do magazynu więcej niż na ~360$
Ten blad wynikal z istnienia poprzedniego i zaszlosci ktore pozostawil, nie zauwazylem tego.
Sprawdz teraz, mysle, ze powinno byc ok jednak jezeli nie poprosze o info.
Sprawdz teraz, mysle, ze powinno byc ok jednak jezeli nie poprosze o info.
Proponuje generalnie przy każdym błędzie osobny wątek - wtedy po rozwiązaniu problemu będzie można takie wątki blokować z adnotacją błąd naprawiony 
Podobnie jezeli chodzi o inne dzialy zeby dyskusje na rozne tematy/aspekty/problemy mialy swoje miejsce i swoje pole do dyskusji.
Podobnie jezeli chodzi o inne dzialy zeby dyskusje na rozne tematy/aspekty/problemy mialy swoje miejsce i swoje pole do dyskusji.