opcja półprodukty do działek
opcja półprodukty do działek
przydalaby sie tez opcja z jednym guzikiem nakarm czy przenies polprodukty do wszystkich działek.Oczywiscie zabieraloby to wiecej energii ,ale byloby wygodne.Mniej klikania a jaka wygoda
Re: opcja półprodukty do działek
Od tego masz rozbudowe magazynu zeby nie musiec robic tego czesto, no ale cos grac przeciez trzeba
Najlepiej to wogole wszystko zautomatyzowac zeby samo gralo
Najlepiej to wogole wszystko zautomatyzowac zeby samo gralo
jak będzie ostateczna wersja to ja chyba będę na noc zapuszczał sobie taki programik który napisać właściwie nie jest ciężko;]i będzie robił co chcę jak chcę i kiedy chćę:D
Powodzenia Stvoor nie korzysta z atrybutu id A latajac po drzewie szybko się wysypie przy nawet małej zmianie w strukturze htmlaerrond pisze:jak będzie ostateczna wersja to ja chyba będę na noc zapuszczał sobie taki programik który napisać właściwie nie jest ciężko;]i będzie robił co chcę jak chcę i kiedy chćę:D
Co 5 aktywnosci zrobie wpisywanie kodu z obrazka to Wam sie odechce
Nie kombinowac!
Nie kombinowac!
jakbym nie kombinował to bym w nic nie grał bo to najfajniejsza część gry
Ale niedozwolona nie tylko w tej grze przegladarkowej
oj tam mogę zrobić że będzie raz na jakiś czas odpoczywało nawet:D albo robiło nieregularnie wszystko da się zrobić i nawet obrazki by nie powstrzymały tego:P
Sam pisalem takie programy i wierz mi - sa sposoby na powstrzymanie tego
przy mojej radosnej twórczości byłyby z tym raczej problemy może lepiej skasować tą rozmowę bo trochę offtop;]