kurs
kurs
dzisiaj rano włączyłem kurs na lekarza, pobrało mi pieniądze za kurs. przyspieszyłem go punktami z energi, wyszło mi że kurs jest zakończony. przelogowałem się i okazało się że ten kurs jest nie jest nawet zaczęty. Zaczęłem go jeszcze raz i znowu pobrano mi pieniądze za kurs
Re: kurs
Dzisiaj rozpoczełem kurs przetwórstwo spożywcze. Teraz weszłem i zobaczyłem że są ponad 4 minuty do zakończenia kursu. Poczekałem ten czas i odświeżyłem strone i wyszło mi że do zakończenia kursu jest jeszcze ponad 4 minuty
Czy w tej samej turze kurs pojawil sie jako zakonczony?
Generalnie jest tak, ze co 5 min uruchamiany jest skrypt, ktory nabija graczom szkolenia, mozliwe, ze trafiles w moment kiedy kurs sie skonczyl, ale skrypt nie zdazyl jeszcze nabic szkolenia, chociaz powinno mu to zajac max kilka sekund po po rozpoczeciu tury.
Generalnie jest tak, ze co 5 min uruchamiany jest skrypt, ktory nabija graczom szkolenia, mozliwe, ze trafiles w moment kiedy kurs sie skonczyl, ale skrypt nie zdazyl jeszcze nabic szkolenia, chociaz powinno mu to zajac max kilka sekund po po rozpoczeciu tury.
miałem potem jeszcze 2 razy po ponad 4 minuty i po tym czasie kurs się zakończył
Sprawdzilem i widze, ze wsrod mozliwych do wybudowania obiektow znajduje sie sad jablkowy i pomaranczowy.
Prosze sprawdzic, ewentualnie prosze sie wylogowac i zalogowac ponownie i wtedy sprawdzic, ale gdyby
tak bylo prosze koniecznie napisac, ze musial sie pan wczesniej przelogowac.
Prosze sprawdzic, ewentualnie prosze sie wylogowac i zalogowac ponownie i wtedy sprawdzic, ale gdyby
tak bylo prosze koniecznie napisac, ze musial sie pan wczesniej przelogowac.