w tej chwili będąc w szpitalu NIC nie mozna zrobić w grze
nie chodzi mi tu o to , że chcę podjąc pracę, czy zebrać plony itp- to logiczne- choruję więc nic nie robię, ale brak mozliwości podglądu wszystkiego innego jest dla mnie niezrozumiałe
co stoi na przeszkodzie , żebym mógł popatrzeć na szkolenia, albo na to ile czasu jeszcze mam do zebrania plonów, albo jakie prace teraz są najbardziej opłacalne- będąc w szpitalu gra jakby przestała istnieć
chciałbym mięc czas na spokojne przeanalizowanie co i jak a tak tej możliwości nie ma
nie jestem weteranem tej gry i bardzo dużo nie wiem, wiec w czasie kiedy leżę w szpitalu i nic nie mogę zrobić a siedzę już przy kompie chciałbym sobie coś przeanalizować- znów coś coś co dla początkujących jest utrudnieniem, bo ci wyjadacze mają wszystko już w małym palcu
proponuje to zmienić- otworzyć podgląd gry będąc w szpitalu- podgląd - nie działania- tylko i AŻ tyle
szpital a gra
Re: szpital a gra
Pomoc, wszystkie statystyki, forum, ranking, komunikaty - wszystkie te działy dostępne są podczas pobytu w szpitalu.
Oprócz tego zrobiłem tak, żeby był dostępny podgląd zakładki MOJE DZIAŁKI, MAGAZYN, PRACA W ZAWODZIE, SZKOLA I KURSY ZAWODOWE oraz GIELDA TOWAROWA.
Oprócz tego zrobiłem tak, żeby był dostępny podgląd zakładki MOJE DZIAŁKI, MAGAZYN, PRACA W ZAWODZIE, SZKOLA I KURSY ZAWODOWE oraz GIELDA TOWAROWA.
Re: szpital a gra
i o to chodziło
jednak trzymasz rękę na pulsie
twórcy gry , którzy szybko reagują na propozycje to jest to jak powinno być- gz
jednak trzymasz rękę na pulsie
twórcy gry , którzy szybko reagują na propozycje to jest to jak powinno być- gz