leczenie prywatne - koszt x2

lordyp

leczenie prywatne - koszt x2

Nieprzeczytany post autor: lordyp »

do 24 maja koszty leczenia prywatnego +20% dotyczył zatrudnienia 1 lekarza, teraz ten koszt to 2x lekarz a więc w ten sposób leczenie prywatne straciło jakikolwiek sens
czy to jest bug tylko u mnie czy wszyscy tak mają- zostało to zmienione?
lordyp

Re: leczenie prywatne - koszt x2

powyższy błąd zaczyna się od godz 18.05. dnia 27 maja
jako , że korzystam cały czas z prywatnego leczenia , nawet nie chce myśleć ile tyś jestem do tyłu :cry:

stvoor proszę sprawdź logi i mam nadzieję, że kasa zostania mi zwrócona- bo naprawdę jest tego bardzo dużo
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

nawet mi nie mów że tak się dzieje .....

wtedy rzeczywiście zostanie rozpoczęcie od nowa i TYLKO i wyłącznie praca w zawodzi
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Nie stwierdziłem istnienia takiego błędu.
tomi28pl

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

Ale mnie wystraszyliscie bo tez jade caly czas na prywatnej. Ufff.Tyle kasy co poszlo juz w leczenie to szok :D
lordyp

stvoor- sorki ale wejdz na moje konto czy cos i zobacz
2x pracuje- zjezdzam do 80, w nastepnej rundzie ide do szpitala, klikam prywatne- dochodze do 100 i znow do pracy- sprawdz w moim bilansie w tym samym czasie 2x koszt lekarza a klikam raz- mam tak cały czas od 25 maja od 18,05- sam nie moglem uwierzyc- spisałem dokładnie moje konto przed skorzystaniem z lekarza i po 1x kliknieciu traciłem np po 648 czyli lekarz był 2x pobierany

zreszta wszystko widac w bilansie
ja13

Nieprzeczytany post autor: ja13 »

dobrowolne zgłoszenie sie do szpitala= 1x koszt lekarza +prywatna opieka=1x koszt lekaza co w rezultacie daje Ci placa lekarza x2 ;) jezeli to uwzgledzniles to sory jezeli nie to np;)
lordyp

o ja ciemna masa :D
nie wiedziałem ,że samo zgłoszenie się do szpitala też kosztuje
teraz wszystko jasne- aczkolwiek przez niewiedzę jestem kupe kasy do tyłu - no cóż gapiostwo kosztuje

ja13- dzięki za oświecenie
ja13

Nieprzeczytany post autor: ja13 »

moge to pomagam, w koncu to nic nie kosztuje ;p
lordyp

no tym razie jednak miałem buga
zjechałem ze zdrowiem do 0, następnie podleczyłem sie, następnie 2x byłem w pracy - doszedłem do 80% i ponieważ nadszedł czas zbiorów znów poszedłem do szpitala , żeby mieć 100% przed zbieraniem plonów
niestety zamiast 2x koszty ( zgłoszenie sie + prywatne leczenie) pobrało mi aż 8 x kase :)- akurat była godz 21 i pobierało podatki

uwaga więc dla wszystkich - nic nie robić przy podliczaniu podatków !!!- bo dzieją się cuda- podatki zjadają zdrowie :D