NAGLE do szpitala

zjac

NAGLE do szpitala

Nieprzeczytany post autor: zjac »

Stvooorrr - mozesz zerknąć ?
Siedze, uprawa, zerkanie na magazyn, w tle trwa praca - przechodzę do nast. zakładki a TU Buchhh... SZPITAL
Co dziwne, po podleczeniu się pokazuje mi,że byłem w pracy i powiedzmy nadal do zakończenia jej zostało mi np. 2:18

No oprócz teog myku ze szpitalem, na logike - skoro byłem w szpitalu ot jak mogła mi lecieć praca?

Pzdr
zjac

Re: NAGLE do szpitala

Nieprzeczytany post autor: zjac »

zjac pisze:Stvooorrr - mozesz zerknąć ?
Siedze, uprawa, zerkanie na magazyn, w tle trwa praca - przechodzę do nast. zakładki a TU Buchhh... SZPITAL
Co dziwne, po podleczeniu się pokazuje mi,że byłem w pracy i powiedzmy nadal do zakończenia jej zostało mi np. 2:18

No oprócz teog myku ze szpitalem, na logike - skoro byłem w szpitalu ot jak mogła mi lecieć praca?

Pzdr

Admin, zerknij na moje konto bo znowu to samo. Mialem 25 % zdrowia, poszedłem do pracy, po wyjsciu z pracy chciałem dalej isc pracować a tu: " jestes w szpitalu, nie mozesz wykonac tej operacji"

WTF ?
tomi28pl

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

Wiec i ja sie tu dopisze. Wyladowalem normalnie w szpitalu,uzylem opieki prywatnej do 100 % i poszedlem do pracy w zawodzie.Skonczylem ture i chce ponownie pracowac a tu pisze ze jestem w szpitalu i mam tylko 37 % zdrowia.O co tu kaman????Kase wzielo zdrowie dalo do 100 % a po jednej turze back do szpitala bez zwrotu kasy i tylko 37% zdrowia.No Loool.Prosze cos z tym zrobic bo w taki sposob czlowiek traci a nic nie zyska.
tomi28pl

No i do tego nie widac mnie na liscie w szpitalu :P Mam screena jak cos ze kase pobralo za leczenie i ile mam obecnie % zdrowia.
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

spróbuj się przelogować i zmienić hasło
może to jakiś ...
tomi28pl

topik pisze:spróbuj się przelogować i zmienić hasło
może to jakiś ...
Przelogowalem sie odrazu jak tylko tak sie zrobilo i po zalogowaniu nadal mialem malo drowia a kasy brak :/
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

mnie to wygląda jak życie :)

czasem jest ok, wychodzisz zdrowy ze szpitala po leczeniu grypy, a tu nagle przewracasz się i masz skręconą kostkę.

ja nie wiem jak to Stvoor zrobił, ale musiał jakiś krasnoludków zatrudnić (trochę ponad 3000) żeby każdy z nich odgrywał jakieś sytuacje życiowe i dodatkowo klikał :)

za to pełen szacun :)

niestety, ale jeśli nie ma tam krasnoludków, to trzeba byłoby się przyjrzeć skryptom - może jakiś bug, który objawia się w specyficznych warunkach
tomi28pl

I znow ten sam problem.Wydanie kasy na prywatna opieke do 100 %,1 raz praca w zawodzie i cofka do szpitala ze stanem zdrowia 37 % :///////
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Zrobiłem jak pisałeś
- praca w zawodzie do 0% i automatyczne wylądowanie w szpitalu
- prywatna opieka do 100% i w następnej turze podjęcie pracy w zawodzie (w następnej, bo w obecnej jest blokada, bo praca w zawodzie powoduje zjechanie zdrowia do 0% czyli w tej turze juz pracowac w zawodzie nie moge)

i niestety nie zaobserwowalem podobnej prawidłowości
tomi28pl

stvoor pisze:Zrobiłem jak pisałeś
- praca w zawodzie do 0% i automatyczne wylądowanie w szpitalu
- prywatna opieka do 100% i w następnej turze podjęcie pracy w zawodzie (w następnej, bo w obecnej jest blokada, bo praca w zawodzie powoduje zjechanie zdrowia do 0% czyli w tej turze juz pracowac w zawodzie nie moge)

i niestety nie zaobserwowalem podobnej prawidłowości
Nie zawsze sie tak robi :) mi to sie dzieje raz dziennie :P A po tym 1 razie juz jest wsio ok :)