Praca w zawodzie
Praca w zawodzie
Miejsca na wstawienie ptaszków przy poszczególnych zawodach, wydaje mi się że służą do wyboru poszczególnych zawodów do wykonania. Tym czasem ucząc się umiejętność "Organizacja czasu" działa jak praca na dwie zmiany w tym samym zawodzie, a nie dwa etaty (dwa miejsca pracy). Pozdrawiam.
Re: Praca w zawodzie
niekoniecznie.
Jeśli jest gdzies tylko jedna oferta (epsza i więcej gorszych, to pójdziesz do pracy - jedenj tej lepsze, a druga gorsza
W praktyce to praca na 2 etaty, bo jest duzo miejsc pracy
Jeśli jest gdzies tylko jedna oferta (epsza i więcej gorszych, to pójdziesz do pracy - jedenj tej lepsze, a druga gorsza
W praktyce to praca na 2 etaty, bo jest duzo miejsc pracy
hej, mam taki problem... mam zrobiony kurs na orgaznizajce czasu i przez jakis czas wszystko ladnie szlo po dwa etaty naraz mozna bylo pracowac, a dzis mi tylko po 1 etacie na ture podejmuje,choc jest duzo ofert w moim zawodzie i nie wiem co sie dzieje?
Bo od dzis jest zmiana w edycji i teraz ilosc etatow zalezy od twojego poziomu.Poczytaj na forum
Zgadzam się z poprzednikiem. Jeżeli wprowadzamy zmiany w trakcie gry to ja poproszę o anulowanie szkolenia z organizacji czasu i zwrot pieniędzy wydanych przeze mnie na to szkolenie (bo w tym momencie jest ono mi zupełnie niepotrzebne).
Oczywiście ta zmiana musi być wycofana bo gra za chwilę straci sens.
Problem w tym,że pierwsza dziesiątka a właściwie ci,którzy byli w tym momencie przy komputerze
uciekli na "dwa tygodnie" klikania do przodu.Co powie reszta ?
Problem w tym,że pierwsza dziesiątka a właściwie ci,którzy byli w tym momencie przy komputerze
uciekli na "dwa tygodnie" klikania do przodu.Co powie reszta ?
rzeczywiście, ofert pracy szybko brakuje.
pomysł jest dobry, ale można by chyba zmniejszyć wartości ilosci etatów
np:
zwykly gracz:
do 50 poziomy 1 etat
od 50 poziomu 2 etaty
a kurs organizacji pracy zwieksza to x2
do 50 poziomu 2 etaty
od 50 poziomu 4 etarty
pomysł jest dobry, ale można by chyba zmniejszyć wartości ilosci etatów
np:
zwykly gracz:
do 50 poziomy 1 etat
od 50 poziomu 2 etaty
a kurs organizacji pracy zwieksza to x2
do 50 poziomu 2 etaty
od 50 poziomu 4 etarty
Jeżeli otrzymujesz jedną energię co 5 min.
Musisz ją rozdzielić pomiędzy zbiory,przenoszenie do magazynu , przenoszenie towaru do biznesu to oczywiście
średnio możesz zatrudnić jednego pracownika co 10 min.
Tak wiec podaż jeden pracownik co 10 minut,popyt topowców 14 etatów na 10 min.
Musisz ją rozdzielić pomiędzy zbiory,przenoszenie do magazynu , przenoszenie towaru do biznesu to oczywiście
średnio możesz zatrudnić jednego pracownika co 10 min.
Tak wiec podaż jeden pracownik co 10 minut,popyt topowców 14 etatów na 10 min.