Dziwna sprawa
Dziwna sprawa
Paweleko dzisiaj po poludniu mial 900000 a teraz ma juz 1500000 mialem nad nim przewage 50 tys pkt a teraz tylko 10 tys byl juz raz karany ale widac ze to nic nie dalo
Re: Dziwna sprawa
stvoor jak coś to też sprawdź gracz lionheart on też dosyć szybko dorobił się fortuny
Hehe to i ja sie pisze A co do Lionheart to od poczatku edycji byl na gorze i caly czas pnie sie wiec nie wiem jak mozna napisac ze sie szybko dorobil No ale kazdy ma prawo wypowiedzenia swojego zdaniaaaadam pisze:sprawdź też mnie (sprawdzony będę czuł się pewniej)
No i ma te 5 milionów.Dużo?Moim zdaniem nie.Może po prostu jest lepszy od ciebie.Ludzie przystopujcie trochę z tymi oskarżeniami bo zaczyna mi to przypominać czasy komuny.
paweleko zrobił 32. szkolenie i dostał za to 4314398 pkt.
Nie popadajcie w paranoje
Nie popadajcie w paranoje
Poprostu chce żeby każdy miał równe szanse
i żeby nikt nie oszukiwał bo już mieliśmy kilku cziterów i teraz jestem trochę ostrożniejszy
jeśli zarobił uczciwie to sorry za oskarżenia
i żeby nikt nie oszukiwał bo już mieliśmy kilku cziterów i teraz jestem trochę ostrożniejszy
jeśli zarobił uczciwie to sorry za oskarżenia
Wczoraj mnialem nad nim przewage 500 tys kasy a teraz on ma przewage o 200 tys caly czas zarabiam w biznesach
Dodam tez ze nie liczylem przewagi w lvl co daje jeszcze 200 tys za szkolenie wiecej niz ja razem 900 tys