Czy będzie Następna Edycja?

jacobw

Czy będzie Następna Edycja?

Nieprzeczytany post autor: jacobw »

Tak jak w temacie chciałbym się spytać czy będzie następna edycja gry? Muszę przyznać że gra mi się spodobała ale trochę późno dołączyłem i trudno nadrobić straty.
Pozdrawiam, a szczególnie założyciela gry- dobra robota! :)
tomi28pl

Re: Czy będzie Następna Edycja?

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

Obecna edycja konczy sie 17 sierpnia o 23:59:59 i ma byc kolejna ale czy odrazu czy z przerwa to juz Stvoor-ca musi sie wypowiedziec :)
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

ja też mam nadzieję, że będzie uda mi się jednak zaczepić to top'a :)

niemniej prośba do Stvoor-cy -> PLEASE, bez nagród, grajmy dla zabawy i próbujmy ogarnąć e-conomic'e bez dodatkowych bodźców, bo robi się trochę niesmacznie, jak się okazuje, że ktoś z top_ileśtam po sprawdzeniu ląduje z kwotą $ -.......
novril

Nieprzeczytany post autor: novril »

nagrody są ok bo motywują do gry ale mogą być bardziej symboliczne np. koszulka z jakimś logo gry, smycz do kluczy czy coś w tym typie...
andrzejs

Nieprzeczytany post autor: andrzejs »

nagrody może powinny być w grze? pierwsze np. 20 osób z ostatniej edycji dostaje jakieś ulepszenie na starcie ? nie chodzi mi o ulepszenie biznesów chodzi np. o przejrzystość gry. Ludzi z takim bonusem będą mogli np zarządzić biznesami z jednej strony zamiast łazić pomiędzy działkami. Dawno nie grałem w gry przeglądarkowe ale pamiętam że w plemionach było konto premium i tam właśnie dawało to że gra była bardziej przejrzystsza.
domin369

Nieprzeczytany post autor: domin369 »

Moim zdaniem nagrody powinny byc wystarczy spojrzec na liste gracz od poczatku edycji zwiekszyla sie 2 krotnie co oznacza wieksze wplywy dla stwurcy heh robi sie nam taki maly geits z tego stwora :)
krzyzak16

Nieprzeczytany post autor: krzyzak16 »

Witam. Gram od nie dawna i z początku nie wiedziałem o co chodzi z jakąś edycją teraz już troche ogarnołem i zostało mi pytanie
Czy wraz ze startem nowej edycjii zostaną zresetowane konta wszystkich graczy
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

Tak,
Wraz z rozpoczęciem nowej edycji startujemy wszyscy z tego samego poziomu, czyli prawie pusty portfel i dużo pomysłów w głowie w stylu: "Teraz to ja Wam wszystkim pokarzę" :)
krzyzak16

Nieprzeczytany post autor: krzyzak16 »

A to dobrze. Przynajmniej każdy ma szansę być w top 25. A tak na marginesie , to co sądzicie o moim wątku dotyczącym zmian?
viewtopic.php?f=3&t=508