blad stanu konta
Re: blad stanu konta
Zdublowaną?? Chcesz mi powiedzieć że połowę aktualnego stanu konta zdobył w sposób legalny?? Przy tym poziomie??
Ehhh a już myślałem że znalazłem fajna grę na którą w ostatnim czasie poświęciłem naprawdę dużo czasu.
No nic trzeba szukać dalej.
Dasz Bór
Ehhh a już myślałem że znalazłem fajna grę na którą w ostatnim czasie poświęciłem naprawdę dużo czasu.
No nic trzeba szukać dalej.
Dasz Bór
wg mnie cała trójka powinna dostać bana na tę rozgrywkę, pierwszy za oszustwo, a dwaj następni za wykorzystywanie sytuacji i gre nie fair ! licze na szybką reakcje admina bo może być za późno.
teraz inni ich okradają i nieuczciwie na tym zarabiają.a nikt tego nie kontroluje.
Zaatakowałem goscia - patrze a tu na koncie mam 1555949494.
Jest tak jak było na poczatku ( niektórzy się dorobili w Ciągu pierwszego week, wkładajac lokate do banku, potem atak i więzienie - co trwalo runde. Potem wychodzili z więzienia i mieli skonczone szkolenie, kase z lokaty wyjęta - A PROPO STVOOR , NIE SPRAWDZIŁES TEGO A TO SIE DZIALO OD OTWARCIA GRY W PIĄTEK DO PONIEDZIAŁKU )
Teraz ten bug:
Gra niestety nie jest uczciwa...
Jest tak jak było na poczatku ( niektórzy się dorobili w Ciągu pierwszego week, wkładajac lokate do banku, potem atak i więzienie - co trwalo runde. Potem wychodzili z więzienia i mieli skonczone szkolenie, kase z lokaty wyjęta - A PROPO STVOOR , NIE SPRAWDZIŁES TEGO A TO SIE DZIALO OD OTWARCIA GRY W PIĄTEK DO PONIEDZIAŁKU )
Teraz ten bug:
Gra niestety nie jest uczciwa...
Acha i Proszę skasowac kasę,która mam z łupu -bo za dużo tego...
Dziekuje
Dziekuje