nowe szkolenie- zarzadzanie energia?
nowe szkolenie- zarzadzanie energia?
Proponuje wprowadzenie szkolenia zarzadzanie energia czy jakos podobnie, chodzi mi o to by zmniejszyc energie potrzebna na zatrudnianie pracownikow, bo znika zanim dojdzie sie do ostatniej dzialki i nie masz energii na zatrudnianie kolejnych pracownikow...
Re: nowe szkolenie- zarzadzanie energia?
Ojejku przecież masz 3 szkolenia, które umożliwiają zarządzanie energią/oszczędzają energię:
1. Agronomia - Nie jest wymagana energia przy obsiewaniu upraw
2. Motywowanie pracowników - Znalezieni pracownicy dłużej pozostają na stanowisku
3. Organizacja pracy - Zmniejsza ilość pracowników wymaganych do działania biznesów o 20%
Teraz jest jeszcze ciężko, ale z każdym poziomem jest większa pojemność "gromadzenia" energii
Do tego, jak będą pieniążki masz jeszcze możliwość nabycia własnego domku i większy przyrost energii.
1. Agronomia - Nie jest wymagana energia przy obsiewaniu upraw
2. Motywowanie pracowników - Znalezieni pracownicy dłużej pozostają na stanowisku
3. Organizacja pracy - Zmniejsza ilość pracowników wymaganych do działania biznesów o 20%
Teraz jest jeszcze ciężko, ale z każdym poziomem jest większa pojemność "gromadzenia" energii
Do tego, jak będą pieniążki masz jeszcze możliwość nabycia własnego domku i większy przyrost energii.
Tak ale zanim dojdziesz do ostatniej dzialki juz po energii zatrudnianie pochlania 4%... to juz sprawdzilam kilka razy
Jeden pkt energii uzyskujesz co 5 min (jak kupisz dom - to więcej). Zauważ, że każdy następny poziom gracza to większa "zbiornik" energii. Teraz masz poziom 6 i ile energii możesz nazbierać? Około 10? Ja przy poziomie 13, mam 29. Dlatego ważne jest podnoszenie poziomu. Zbieraj plony przy 100% zdrowia, jak masz zatrudnionych pracowników w usługach to staraj się nie pracować w zawodzie, żeby nie tracić zdrowia i tym samych szybciej zyskiwać poziomy