Brak miejsca w magazynie
Brak miejsca w magazynie
Nie da się przenieść towaru do magazynu z powodu braku miejsca,ale towaru w magazynie jest 22000,a magazyn ma pojemność
37000. Czy to sztabka ,która ma wartość magazynową 0
37000. Czy to sztabka ,która ma wartość magazynową 0
Re: Brak miejsca w magazynie
Ja natomiast odwrotnie, przy przenoszeniu mleka z hodowli (godzina 16:00) zapełniłem magazyn do $87944.27/$85429. Sztabek brak
Pamiętajcie, że zlecenia kupna blokują miejsce w magazynie
Znalazlem usterkę w tym zakresie co definitywnie powinno rozwiązać problem
Ten bug nadal istnieje. Jedno zlecenie zakupu mleka blokuje cały magazyn (choć powinno blokować tylko część jego powierzchni). Nic innego nie można przesłać ani kupić do magazynu. Problem ustępuje po anulowaniu feralnego zlecenia.
Ja w magazynie mam 10k a wielkosc 25k i nie moge przeniesc 50 jednostek sera nie wiem co jest grane. Stvoor spr to jak mozesz.
Juz wszystko gra, Blokowalo mi zakup pszenicy o wartosci 200 $(szkoda ze nie ma edycji postow nie musial bym spamowac)
Zlecenia zakupu blokują miejsce w magazynie, sugeruje dokładnie policzyć miejsce, zawartość i wartość zleceń kupna.rakaman pisze:Ten bug nadal istnieje. Jedno zlecenie zakupu mleka blokuje cały magazyn (choć powinno blokować tylko część jego powierzchni). Nic innego nie można przesłać ani kupić do magazynu. Problem ustępuje po anulowaniu feralnego zlecenia.
Nic nie kupuje, w magazynie produdktow na 10k pojemnosc magazynu 25k a ja 40 jednsotek sera nie moge przenies?
Mysle ze dobrze licze ze mi sie to ma zmiescic. Przedtem blokowalo mi 15 tysiecy miejsca w magazynie transakcja na 200$ tu chyba matematykiem ie trzeba byc zeby policzyc ze wszystko gra
Mysle ze dobrze licze ze mi sie to ma zmiescic. Przedtem blokowalo mi 15 tysiecy miejsca w magazynie transakcja na 200$ tu chyba matematykiem ie trzeba byc zeby policzyc ze wszystko gra
Czy ktos sie tym bugiem interesuje. Nie moge nic przeniesc do magazynu chodz mam 20 tys miejsca;/ czy u kogos to jeszcze wystepuje?????