Problem z gorzelnią

daga

Problem z gorzelnią

Nieprzeczytany post autor: daga »

Podczas gdy moja premia zawodowa wzrasta ,gorzelnia pobiera więcej półproduktów,zamiast więcej produkować :o
stvoor

Re: Problem z gorzelnią

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Poprawione
daga

Nieprzeczytany post autor: daga »

Nic nie jest poprawione ,coraz mniej produkuje,a więcej pobiera,a magazyn produktów jest ujemny
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Wprowadziłem zmiany w tym zakresie, proszę o sprawdzenie
hp1

Nieprzeczytany post autor: hp1 »

Też już gram jakiś okres, na tyle duży aby zoriętować się o co w tym wszystkim chodzi, i jak na razie wszystkie zarobione pieniądze ładuję w szkolenia i rozwój moich inwestycji, które jak mam nadzieję przyniosą mi w końcu zysk. Czytając jednak tę książkę skarg i zażaleń pisaną przez daga, odnoszę wrażenie że gramy w różne gry. Np. skąd u daga takie kilkuset procentowe premie zawodowe, skoro w wykazie zawodów są zaledwie kilku procentowe, albo cytat " Zakłady tłuszczowe wcale nie naliczają premi zawodowej,a gastronomia to już totalna klapa,z moich wyliczeń wynika że doliczają mi
tylko 113% premii ,a ja ich mam 313%.Tym razem to straciłam grube miliony" Nie chcę się nikogo czepiać ale chciałbym wiedzieć co to za premia i dlaczego dla mnie niedostępna.
dianuska

Nieprzeczytany post autor: dianuska »

Jeśli jeszcze nie znalazłaś odpowiedzi to daga pisze o premii zawodowej. Zdobywasz ją pracując w zawodzie. Daga jest [po prostu bardzo pracowita, stąd ta wysoka premia.