czat...

mpknap

czat...

Nieprzeczytany post autor: mpknap »

w sumie nie wiem czy to błąd czy usterka. Odkąd tu jestem nigdy nie miałem okazji spojrzenia na czat, ponieważ po kliknięciu nigdy się nic nie otwierało. Stwierdziłem że jest w budowie. Jednak na drugim komputerze czat się pokazał. I nie wiem czego jest to przyczyną.
Wyrażę to TECHNICZNIE ;)
-NA co dzień grywam na laptopie ASUS z przeglądarką FIREFOX /14di systemem WINdOWS 7 - I TU CZATA NIGdY NIE BYŁO I NIE MA.
-drugim komputerem /na którym czat jest aktywny/ jest stacjonarny, z WIN XP, i również FIREFOX

PISZĘ TO WSZYSTKO PO TO ABY INNI UŻYTKOWNICY MOGLI BYĆ MOŻE ZWRÓCIĆ UWAGĘ I WYPOWIEdZIEĆ SIĘ NA TEMAT dZIAŁANIA CZATA , BO W SUMIE WYdAJE SIĘ TO BYĆ TEMATEM dALEJ NIŻ TRZECIORZĘdNYM, ACZ PRZYdATNYM......

PS SORKI ZA PISOWNIĘ.. MAM USZKOdZONĄ KLAWIATURKĘ
stvoor

Re: czat...

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Bardzo bym prosił o więcej głosów w tej sprawie ponieważ na komputerach na których sprawdzałem wszędzie działa więc nawet nie wiedziałem, że ktoś może mieć z tym jakiś problem.
mpknap

dodam że gdy wejdę na czat wszystko jest czarne /oczywiście menu jest widoczne/. Natomiast po przeciągnięciu myszką po czarnym tle ujawnia się napis `Chat jest dostępny tylko dla zalogowanych użytkowników`-a zalogowany w grze jestem
koros

Nieprzeczytany post autor: koros »

U mnie to samo, nie działa albo naprawdę nikt nie wchodzi o 19:00, w co nie wierzę bo każdy chce zaczerpnąć rozmowy na temat samej gry.
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Chat teraz otwiera się w nowym oknie i powinien działać u wszystkich

mpknap proszę o sprawdzenie
mpknap

jak potwierdziłem na PRIVie, działa, :D
tylko że nie otwiera się w nowej zakładce jak to było wcześniej a w nowym oknie, ale to szczegół.
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

moja konfiguracja to: win7pro + chrome

chat otwiera się w nowym oknie, jednak wyskakuje również okienko z błędem:
TypeError: Object #<HTMLObjectElement> has no method 'create'
[OK]

po klikniięciu {OK} komunikat znika
mpknap

TOPIK, ale byłeś online na czacie...bo cię widziałem