Bank
Re: Bank
Przecież jest bank, tylko co w nim jest to nie wiem. Jak ktos wybudowal niech sie pochwali.
Przewiduje wprowadzene banku wraz z wiezieniem, zlodziejami i ochroniarzami.
Wykorzystujac 100% energii mozna sprobowac kogos okrasc.
Jezeli sie uda zabiera sie komus 50% pieniedzy.
Jezeli sie nie uda idzie sie do wiezienia na np godzine lub przy odrobinie szczescia udaje sie uciec.
Aby chronic sie przed zlodziejami mozna wynajac ochroniarza i wtedy ten ktory sprobuje nas okrasc idzie z automatu do wiezienia.
Nie bedzie wiadomo czy dany gracz ma ochroniarza czy nie wiec jak ktos ma duzo na koncie mozna podejrzewac ze ma ochroniarza,
do zdobycia jest duza kasa, ale i ryzyko spore.
Oprocz wynajecia ochroniarza mozna bedzie wplacic pieniadze na lokate do banku na np okreslona liczbe godzin zeby nie kusila zlodziei.
Oczywiscie trzeba pilnowac momentu powrotu pieniedzy z lokaty zeby nie staly sie lupem zlodzieja.
Co o tym myslicie?
Wykorzystujac 100% energii mozna sprobowac kogos okrasc.
Jezeli sie uda zabiera sie komus 50% pieniedzy.
Jezeli sie nie uda idzie sie do wiezienia na np godzine lub przy odrobinie szczescia udaje sie uciec.
Aby chronic sie przed zlodziejami mozna wynajac ochroniarza i wtedy ten ktory sprobuje nas okrasc idzie z automatu do wiezienia.
Nie bedzie wiadomo czy dany gracz ma ochroniarza czy nie wiec jak ktos ma duzo na koncie mozna podejrzewac ze ma ochroniarza,
do zdobycia jest duza kasa, ale i ryzyko spore.
Oprocz wynajecia ochroniarza mozna bedzie wplacic pieniadze na lokate do banku na np okreslona liczbe godzin zeby nie kusila zlodziei.
Oczywiscie trzeba pilnowac momentu powrotu pieniedzy z lokaty zeby nie staly sie lupem zlodzieja.
Co o tym myslicie?
Odsetki z lokaty idą na konto gracza który założył dany bank? Jak tak to ja jestem za
Pomysł z więzieniem fajny.
Pomysł z więzieniem fajny.