roboczogodziny
Re: roboczogodziny
godzine temu miałem w jednym zawodzie 148 pracowałem i pracowalem a jest 130 kilka i juz pare razy tak spadało
Godziny są liczone z ostatnich 24h
kurcze mi tez znikaja roboczogodziny pomimo ze ich nie wykorzystuje.Dlaczego tak sie dzieje?
Godziny przepracowane o 15:17 znikają o 15:18 następnego dnia.
Podobnie jak godziny przepracowane.
Nie robiąc nic po 24H przepracowane/stworzone będzie 0/0.
Na stronie pracy w zawodzie jest to napisane
Jeżeli określona specjalizacja oznaczona jest na czerwono oznacza to, iż w ciągu ostatnich 24 godzin Twoje zatrudnianie w tej specjalizacji wysyciło lokalny rynek pracy i zatrudnianie w tym zawodzie nie jest możliwe.
Podobnie jak godziny przepracowane.
Nie robiąc nic po 24H przepracowane/stworzone będzie 0/0.
Na stronie pracy w zawodzie jest to napisane
Jeżeli określona specjalizacja oznaczona jest na czerwono oznacza to, iż w ciągu ostatnich 24 godzin Twoje zatrudnianie w tej specjalizacji wysyciło lokalny rynek pracy i zatrudnianie w tym zawodzie nie jest możliwe.
Znalazłam błąd w roboczogodzinach , który powoduje brak pracy zawodowej.Zatrudniłam wykładowców 56 na 5h co daje 280 roboczogodzin,a w pracy zawodowej pokazało się tylko 140 , w bilansie pokazuje że zapłaciłam za 280 roboczogodzin , godz. 8.38 . Wczoraj w nocy było to samo.
Od jakichś 36 godzin roboczogodziny dzielone są na pół - połowa ląduje w puli ogólnej, a połowa jest dedykowana tylko dla gracza w taki sposób, aby mógł przepracować swoje 50%. Te 50% jest widoczne tylko dla niego. Wysycenie więc właściwie przestaje istnieć, bo zawsze gdy następuje przekroczenie gracz będzie miał dostępne roboczogodziny tylko dla niego dedykowane.
Pomimo, iż zmiana obowiązuje już ponad dobę nie przeszkadzało to niektórym graczom narzekać, że wysycenie jest be, bo nawet nie próbowali tego sprawdzić.
Pomimo, iż zmiana obowiązuje już ponad dobę nie przeszkadzało to niektórym graczom narzekać, że wysycenie jest be, bo nawet nie próbowali tego sprawdzić.
Coś ta połówka jest nierówna , bo o godz. 13.05 zatrudniłam 160 finansistów , u mnie pokazało się 145 roboczogodzin , a przepracować udało mi się tylko 60 i cały czas patrzyłam jak moje roboczogodziny ktoś mi kradnie . Należało mi się 80