Daga walcz

czesio

Daga walcz

Nieprzeczytany post autor: czesio »

Nie odpuszczaj, musisz to wygrać.
kubsonb1

Re: Daga walcz

Nieprzeczytany post autor: kubsonb1 »

nie jaraj się tak :D Przyszedłeś pod koniec poprzedniej edycji i zobaczyłeś że daga jest pierwsza z ogromną przewagą, bo reszta już nie grała i myślisz że jest najlepsza. Jednak inni mają więcej czasu i mieli więcej szczęścia jak i umiejętności i są wyżej niż daga. Bez obrazy ale taka jest prawda. :D tomi28pl który pamiętam że gra chyba od samego początku dużo lepiej zna grę. Kiedyś też był zawsze w czołówce :D
marcuseq

Nieprzeczytany post autor: marcuseq »

zobaczymy kto wygra :D ale ja chce jakas nagrode ;PP
tomi28pl

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

kubsonb1 pisze:nie jaraj się tak :D Przyszedłeś pod koniec poprzedniej edycji i zobaczyłeś że daga jest pierwsza z ogromną przewagą, bo reszta już nie grała i myślisz że jest najlepsza. Jednak inni mają więcej czasu i mieli więcej szczęścia jak i umiejętności i są wyżej niż daga. Bez obrazy ale taka jest prawda. :D tomi28pl który pamiętam że gra chyba od samego początku dużo lepiej zna grę. Kiedyś też był zawsze w czołówce :D

To prawda :) Gram od samego poczatku z jedna wieksza przerwa tylko gdyz mialem rehabilitacje i nie mialem czasu wtedy na gre :)
goldman

Nieprzeczytany post autor: goldman »

tomi28pl pisze:To prawda :) Gram od samego poczatku z jedna wieksza przerwa tylko gdyz mialem rehabilitacje i nie mialem czasu wtedy na gre :)
No i teraz widać tego efekty, przychody na turę masz konkretne. Cały czas mnie ciekawi jak to osiągnąłeś :P
tomi28pl

wystarczy odpowiednia strategia :)Kazdy ma swoje indywidualne podejscie :)Jezeli chodzi o np pytanie czy gram nieuczciwie to odpowiadam na wszelki juz wypadek ze od samego poczatku bylem,jestem i bede uczciwy :) A co do dochodow to jak w zyciu.Trzeba wiedziec gdzie co opchnac :)
daga

Nieprzeczytany post autor: daga »

czesio dzięki za doping :D ,będę walczyła ;)
goldman

tomi28pl pisze:wystarczy odpowiednia strategia :)Kazdy ma swoje indywidualne podejscie :)Jezeli chodzi o np pytanie czy gram nieuczciwie to odpowiadam na wszelki juz wypadek ze od samego poczatku bylem,jestem i bede uczciwy :) A co do dochodow to jak w zyciu.Trzeba wiedziec gdzie co opchnac :)

Przecież nie zarzucam Ci oszustwa :P Tylko interesuje mnie to, bo sam trochę czasu na tym spędzam i staram się zoptymalizować zyski, a Ty masz prawie dwa razy takie jak ja :P
tomi28pl

goldman pisze:
tomi28pl pisze:wystarczy odpowiednia strategia :)Kazdy ma swoje indywidualne podejscie :)Jezeli chodzi o np pytanie czy gram nieuczciwie to odpowiadam na wszelki juz wypadek ze od samego poczatku bylem,jestem i bede uczciwy :) A co do dochodow to jak w zyciu.Trzeba wiedziec gdzie co opchnac :)

Przecież nie zarzucam Ci oszustwa :P Tylko interesuje mnie to, bo sam trochę czasu na tym spędzam i staram się zoptymalizować zyski, a Ty masz prawie dwa razy takie jak ja :P
Na nastepna edycje zdradze ci kilka moich sposobow i spostrzezen :)
goldman

Hehe spoko, trzymam za słowo ;)