Daga walcz
Re: Daga walcz
nie jaraj się tak Przyszedłeś pod koniec poprzedniej edycji i zobaczyłeś że daga jest pierwsza z ogromną przewagą, bo reszta już nie grała i myślisz że jest najlepsza. Jednak inni mają więcej czasu i mieli więcej szczęścia jak i umiejętności i są wyżej niż daga. Bez obrazy ale taka jest prawda. tomi28pl który pamiętam że gra chyba od samego początku dużo lepiej zna grę. Kiedyś też był zawsze w czołówce
kubsonb1 pisze:nie jaraj się tak Przyszedłeś pod koniec poprzedniej edycji i zobaczyłeś że daga jest pierwsza z ogromną przewagą, bo reszta już nie grała i myślisz że jest najlepsza. Jednak inni mają więcej czasu i mieli więcej szczęścia jak i umiejętności i są wyżej niż daga. Bez obrazy ale taka jest prawda. tomi28pl który pamiętam że gra chyba od samego początku dużo lepiej zna grę. Kiedyś też był zawsze w czołówce
To prawda Gram od samego poczatku z jedna wieksza przerwa tylko gdyz mialem rehabilitacje i nie mialem czasu wtedy na gre
No i teraz widać tego efekty, przychody na turę masz konkretne. Cały czas mnie ciekawi jak to osiągnąłeśtomi28pl pisze:To prawda Gram od samego poczatku z jedna wieksza przerwa tylko gdyz mialem rehabilitacje i nie mialem czasu wtedy na gre
wystarczy odpowiednia strategia :)Kazdy ma swoje indywidualne podejscie :)Jezeli chodzi o np pytanie czy gram nieuczciwie to odpowiadam na wszelki juz wypadek ze od samego poczatku bylem,jestem i bede uczciwy A co do dochodow to jak w zyciu.Trzeba wiedziec gdzie co opchnac
tomi28pl pisze:wystarczy odpowiednia strategia :)Kazdy ma swoje indywidualne podejscie :)Jezeli chodzi o np pytanie czy gram nieuczciwie to odpowiadam na wszelki juz wypadek ze od samego poczatku bylem,jestem i bede uczciwy A co do dochodow to jak w zyciu.Trzeba wiedziec gdzie co opchnac
Przecież nie zarzucam Ci oszustwa Tylko interesuje mnie to, bo sam trochę czasu na tym spędzam i staram się zoptymalizować zyski, a Ty masz prawie dwa razy takie jak ja
Na nastepna edycje zdradze ci kilka moich sposobow i spostrzezengoldman pisze:tomi28pl pisze:wystarczy odpowiednia strategia :)Kazdy ma swoje indywidualne podejscie :)Jezeli chodzi o np pytanie czy gram nieuczciwie to odpowiadam na wszelki juz wypadek ze od samego poczatku bylem,jestem i bede uczciwy A co do dochodow to jak w zyciu.Trzeba wiedziec gdzie co opchnac
Przecież nie zarzucam Ci oszustwa Tylko interesuje mnie to, bo sam trochę czasu na tym spędzam i staram się zoptymalizować zyski, a Ty masz prawie dwa razy takie jak ja