???Wielkość magazynów???
???Wielkość magazynów???
Czy mi się zdaje? czy pojemność magazynów w obiektach handlowych u mnie spadła z 36 na 30????? Helołłłł!!!!
Re: ???Wielkość magazynów???
u mnie w niektórych też spadła i to równo o ponad połowę (z 39 na 18) ale warto zauważyć że i podaż się zmniejszyła przy tych samych stawkach na turę więc się chyba wszystko równoważy
być może masz rację, ale to powoduje częstsze zaglądanie w tego "matrixa" . Ostatnie moje odczucia są takie że nie ma sensu zakładać jakich kolwiek biznesów które powiedzmy przynoszą zysk 2000$/h, skoro klikając co pięć minut w PRACĘ W ZAWODZIE, w kwadrans można mieć więcej.
Nie daje to równych szans każdemu, faworyzuje osoby poświęcające się grze 24h na dobę.Ale z drugiej strony zabawa jest dla wszystkich, a nie dla wybranych środowisk. Bez urazy oczywiście....
Nie daje to równych szans każdemu, faworyzuje osoby poświęcające się grze 24h na dobę.Ale z drugiej strony zabawa jest dla wszystkich, a nie dla wybranych środowisk. Bez urazy oczywiście....
Pojemność jest mniejsza, ale jednostki zaopatrzenia większe i podaż mniejsza.
Np pojemność 24JZ i 12J danego towaru w JZ to jest teraz 12JZ i 24J danego towaru w jednostce.
Np pojemność 24JZ i 12J danego towaru w JZ to jest teraz 12JZ i 24J danego towaru w jednostce.