zbieranie plonów
zbieranie plonów
Mam pytanko czy zbieranie plonów z pola możliwe jest tylko po osiągnięciu 100% (i wielokrotności) czy w każdym momencie mogę zebrać plony mając nawet 67% uzyskam właśnie taki poziom zbioru z aktualnie dostępnego poziomu upraw? Pytam gdyż czasami nie uda mi się utrafić idealnie z zatrudnianiem robotników tak aby zebrać 100% plonów przed końcem ich pracy.
Re: zbieranie plonów
o ile się nie mylę, to w każdym momencie po przekroczeniu 100%
dzięki, a jeszcze pytanie o zmianę przeznaczenia działek, czy można przejść z jednej uprawy na drugą i jak tego wyczynu dokonać?
z tego co ja wiem, musisz zmienic ddzialke na nieuzywana i zrobic nowa uprawe
dzięki, tak myślałem ale nie chciałem ryzykować, pewnie też stracę poziom upraw jaki stworzyłem i będzie trzeba od nowa wszystko zbudować?
w temacie zbierania plonów, miałem spore zaawansowanie upraw ale wszystko mi zniknęło - czyżby szkodniki po dojściu do 100% zjadły wszystko? wniosek z tego byłby taki że trzeba w trakcie wyrastania plonów robić opryski aby nie stracić wszystkiego co wyrosło, gdzieś na forum ktoś kiedyś napisał że wystarczy dokonać oprysków tuż przed zbiorami, otóż moim zdaniem chyba jednak nie wystarczy i trzeba uważać aby szkodniki nie zjadły wszystkiego w trakcie