Produkcja jajek zerowa
Produkcja jajek zerowa
Moje kury przestały znosić jajka , aż się boję zatrudniać pracowników u krów bo pewnie będzie to samo ,tracę tylko energie i kasę za chwilę stanie mi cały handel z braku towaru , a pracowników zatrudniłam.
Będę żądać odszkodowania , bo to może mnie pozbawić 1 miejsca , na którym obecnie jestem.
Będę żądać odszkodowania , bo to może mnie pozbawić 1 miejsca , na którym obecnie jestem.
Re: Produkcja jajek zerowa
\daga pisze:Moje kury przestały znosić jajka , aż się boję zatrudniać pracowników u krów bo pewnie będzie to samo ,tracę tylko energie i kasę za chwilę stanie mi cały handel z braku towaru , a pracowników zatrudniłam.
O zal Tak mi przykro
on jest przeze mnie ignorowany , ale nawet tego nie jest w stanie pojąć i dalej jest uszczypliwy jak szczypiorek na wiosnę , bo myśli że jest dowcipny.
A ty co myslisz?:) ze kim jestes? Boginia ? Dobry Zart Ja moze jestem uszczypliwy ale ty marudna i to bardzo. Nikt tyle nie narzeka na jakies usterki tylko ty i oczywiscie tylko ty je masz. No w kilku przypadkach inni tez mieli ale w pozostalych nie. Ciagle ci cos nie pasuje.To ci kury nie nosza jajek,to krowy sie nie ciela,to znow cos tam cos tam i tak w kolko.Opanuj sie.Myslisz ze Stvoor nie ma co robic tylko biegac po twoich dzialkach ciagle bo jak sie okazuje to nie blad np tylko twoje przeoczenie? Dam ci dobra rade. Zmien dilera bo ten cos cie w balona robidaga pisze:on jest przeze mnie ignorowany , ale nawet tego nie jest w stanie pojąć i dalej jest uszczypliwy jak szczypiorek na wiosnę , bo myśli że jest dowcipny.
A najbardziej smieszna jestes z tekstem : "Bede zadac odszkodowania bo moze mnie to pozbawic 1 miejsca haha".Myslisz ze jak by mi zalezalo na 1 miejscu to odpuscilbym ci? No raczej nie.Stanalem specjalnie na 220 sztabkach i spowolnilem sie co dalo ci przewage bo nie chce tabletu A tak to dawno bys w tyle byla heh
nie kłóćcie się dzieci!!!!!
Ciekawe? nikt tableta ni chce? hmmm W sumie ja też, wole kamerkę szpiegowską dlatego specjalnie 10 jestem. Bo jakbym chciał, to.....
Ciekawe? nikt tableta ni chce? hmmm W sumie ja też, wole kamerkę szpiegowską dlatego specjalnie 10 jestem. Bo jakbym chciał, to.....
No wlasnie hehe.Kazdy ma swoj cel upatrzony do osiagniecia i stara sie go zrealizoawac U mnie to jest tajemnica Powiem tylko ze nie zamierzam wyjsc z top 3 hehempknap pisze:nie kłóćcie się dzieci!!!!!
Sam się ośmieszasz , nigdy nie narzekałam że mi się krowy nie cielą , bo ich po prostu nie rozmnażam.
Stvoor , w przeciwieństwie do ciebie jest bardzo mądrym człowiekiem i dlatego stworzył to forum , żeby można było zgłaszać usterki , zresztą regulamin nakazuje zgłaszanie usterek.
A ty zahamowałeś się w rozwoju na etapie pracy zawodowej , więc niby skąd masz mieć pojęcie o jakichkolwiek usterkach.
Teraz jeszcze twierdzisz że sam zrezygnowałeś z 1 miejsca , no przynajmniej wiadomo czemu uczepiłeś się do mnie jak rzep psiego ogona.
NIE UMIESZ Z GODNOŚCIĄ PRZEGRYWAĆ.
Rozgrywka jest dopiero w połowie drogi i każdy może wygrać , a ty już mnie nienawidzisz.
Stvoor , w przeciwieństwie do ciebie jest bardzo mądrym człowiekiem i dlatego stworzył to forum , żeby można było zgłaszać usterki , zresztą regulamin nakazuje zgłaszanie usterek.
A ty zahamowałeś się w rozwoju na etapie pracy zawodowej , więc niby skąd masz mieć pojęcie o jakichkolwiek usterkach.
Teraz jeszcze twierdzisz że sam zrezygnowałeś z 1 miejsca , no przynajmniej wiadomo czemu uczepiłeś się do mnie jak rzep psiego ogona.
NIE UMIESZ Z GODNOŚCIĄ PRZEGRYWAĆ.
Rozgrywka jest dopiero w połowie drogi i każdy może wygrać , a ty już mnie nienawidzisz.