zdrowie
zdrowie
wiem że gdzieś było o tym ale naprawdę nie mogę znaleźć tego tematu? pewnie jakoś dziwnie nazwany był:) ale zauważyłem że nie mogę wyjść ze szpitala(? mam nadzieję że to nie jest zemsta stvoora za kombinowanie ) po odbyciu swojego w szpitalu klinąłem w praca w zawodzie i prace dorywcze i wylądowałem z 20% zdrowia w szpitalu jakbym nie wiem co zrobił siedzę na jednym komputerze i nic za mnie nigdzie nie klika ? jeszcze ;] poprostu poleciałem do szpitala.
Re: zdrowie
mam to samo . po spoknczonym leczniu klikam cokolwiek i mam 0% zycia i siedze znowu w szpitalu .. komunikatow jakichkolwiek brak
dodam tylko ze w meidzyczasie pozwalniali sie oczywiscie pracownicy a zbiory na polu zostaly ..
Niepowiazane z postami wyżej, ale ze szpitalem. Albowiem przed chwila trafilem do szpitala z 10% życia. Wchodzac na konto było 30, dwa razy praca po 10% powinno być 10, a po przeliczeniu znalazlem sie w szpitalu
Znalazlem jedna usterke, nie wiem czy bedzie miala wplyw na to, ale prawdopodobnie tak i to ona byla powodem.
Siedzę w szpitalu od 20 minut i mam dopiero 20%, było 0, ale mniej więcej przy rozpoczeciu nowej tury zrobiłem reloga. Poprzednio jak wyladowalem w szpitalu i coś naprawiałeś miałem nadal 10% życia - to tak informacyjnie.
Przy użyciu prywatnej opieki majac 80% zdrowia trafiłem do szpitala z 20% Chyba nie taki był zamiar, co ?
Co ciekawe, niby jestem w tym szpitalu, a jednak mnie nie ma - nie występuję na liście, a co gorsza nie rośnie mi zdrowie, tylko prywatna opieka pomaga