Odnośnie jajek...
Re: Odnośnie jajek...
Nie wiem co się stało, ale nie mogę kupić jajek zlecenie stoi już z dwie godziny. Z 55555 zawsze wszytko szło odrazu.
Wełna jest produktem niewykorzystywanym do niczego i powinna zniknac razem z owcami, to pozostalosc po moich roznych pomyslach i faktycznie w tym przypadku jej cena raczej nie wzrosnie.
Jeżeli ktos podejmie tak nieprzemyslana decyzje zeby prowadzic kurnik przy cenie jajek 0.02 i konkurencji 1999 innych kurnikow to ja mu zycze powodzenia w grze. Wybaczcie, ale prowadzenie kurnika w tych okolicznosciach rynkowych to najgorsza ze zlych decyzji.Co bedzie jak dojdzie troche graczy tak ze 2 tysiace graczy to juz bedzie problem bo jeden kurnik produkuje 90k jajek a 2 tysiace graczy wyprodukuje 180 milionów jajek jak sie to ma do tych 10 tysiecy jajek w widełkach
No tylko jakoś nie potrafisz odpowiedzieć na nasze pytania - stwierdzasz tylko że inne się opłacają.
Spróbuj może uwolnić widły powiedzmy na 2-3 dni i zobaczymy co będzie.
Bo w obecnym stanie ja nie wiedzę sensu. To że cena jednego towary wzrosła 100% nie znaczy że to jest zysk.
Jeśli jajko wzrośnie o 100% to będzie to ile - 0,01...
Spróbuj może uwolnić widły powiedzmy na 2-3 dni i zobaczymy co będzie.
Bo w obecnym stanie ja nie wiedzę sensu. To że cena jednego towary wzrosła 100% nie znaczy że to jest zysk.
Jeśli jajko wzrośnie o 100% to będzie to ile - 0,01...
Kto kupuje jajka w delikatesach i naleśniki w naleśnikarni.
Może się okazać,że nasza populacja nie lubi naleśników ?
Może się okazać,że nasza populacja nie lubi naleśników ?
Stvoor zrozum - jak chce sprzedaż jajko, czy jak teraz kapustę i ziemniaki po np. 0,05 to nie mogę bo wirtualny gracz 555555 szt. po 0,03.
Powiedz mi skąd masz 555555 szt. wszystkiego?
"Graczem" 555555 wprowadzasz towar którego nie ma!
Powiedz mi skąd masz 555555 szt. wszystkiego?
"Graczem" 555555 wprowadzasz towar którego nie ma!