kupno towaru do sklepow
Re: kupno towaru do sklepow
no dobra,ale zamowienie mi wisi od 3 godzin.Najprosciej bedzie to zamowic wszystko recznie bez kozystania z zamowien sklepu,ktore nie działa
To anuluj i złóż ponownie :/
anulowanie i zlozenie ponownie zamowien na towar nic nie daje nadal mi wisi zlecenie na 5 z 14 produktów.A co sie bedzie dziac jak zamowie 10 pakietów i nie zamowi mi sie 7 produktów?Wtedy bede mial do zanulowania 70 rzeczy tak sie nie powinno dziac
a co jesli zloze zamowienie na 50 pakietow wtedy bede mial 350 rzeczy do zanulowania.Zanulowanie tego zajmie mi pol dnia
teraz przypuscmy mam 3 sklepy handlujace i chce zamowic caly towar do sklepow,ale okazuje sie,ze sie nie da i mam 3x350 czyli 1050 produktów do zanulowania.Daję sobie spokuj z anulowaniem bo zajeło by mi to cały dzień
Jednym kliknięciem anuluje się zlecenie na dany towar! Jakie 350!
Zlecenie kupna na 100 - jeden klik, zlecenie kupna na 1000000 - jeden klik, czy ty grasz w te sama gre nad ktora ja pracuje?!?
Zlecenie kupna na 100 - jeden klik, zlecenie kupna na 1000000 - jeden klik, czy ty grasz w te sama gre nad ktora ja pracuje?!?
tak gram,ale ty piszesz o zleceniu kupna a jak zanuluje jak mam to wszystko niezamowione na dole magazynu co mi sie nie zamowilo jakim jednym kliknieciem?
pisze tu o tych na dole magazynu"Wszystkie złożone zlecenia w ramach magazynu".Wytlumacz mi jak to wszystko zanulowac
masz racje,ale tylko w jednej kwestii w takiej,ze jak zamowie raz jedyny raz towar to rzeczywiscie moge sobie zanulowac,ale jak to zrobic jak zamowie sobie towar 10 czy 50 razy