pytanie dotyczace biznesu
pytanie dotyczace biznesu
czesc.
mam taki pomysl aby stworzyc hodowle ryb i do tego pole pszenicy. z pszenicy mialbym jedzenie dla ryb ale nie wiem czy lepiej by bylo kupywac te pszenice niz samemu ją produkowac. a wiec lepiej miec pole z pszenica czy kupywac pszenice?
mam taki pomysl aby stworzyc hodowle ryb i do tego pole pszenicy. z pszenicy mialbym jedzenie dla ryb ale nie wiem czy lepiej by bylo kupywac te pszenice niz samemu ją produkowac. a wiec lepiej miec pole z pszenica czy kupywac pszenice?
Re: pytanie dotyczace biznesu
Widzę, że nie tylko ja miałem podobny problem Na daną chwilę pszenicy kompletnie nie opłaca się uprawiać, a nie widzę perspektyw na jej podrożenie. Mam cały magazyn w pszenicy i nadzieję, że w końcu podrożeje. Moja rada taka: kupuj, dopóki zdecydowanie nie podrożeje Swoją drogą, to ryby zbyt drogie w tym momencie też nie są.
dzieki za info.
mysle zeby zrobic hodowle ryb chociaz bede mial jakas firme bo lepszego biznesu narazie nie zrobie.
A co powiesz o straganie z lemoniada ??
mysle zeby zrobic hodowle ryb chociaz bede mial jakas firme bo lepszego biznesu narazie nie zrobie.
A co powiesz o straganie z lemoniada ??
Za bardzo w usługach nie siedzę, więc o straganie z lemoniadą kompletnie Ci nic nie powiem. Co do upraw i hodowli - opłaca się wtedy, gdy zatrudnienie w nich jest tanie. Ja robię w ten sposób. W przeciwnym razie nie produkuję, tylko pracuję w zawodzie.
cena zatrudnienia to jest w menu Praca w zawodzie i w pierwszej kolumnie obok nazwy? Jesli tak to troche lipia
W kolumnie "wynagrodzenie". Wartość ciągle się zmienia.