sztabka zlota

aina78

sztabka zlota

Nieprzeczytany post autor: aina78 »

Witam!
A propo zmian mysle ze obok widocznych zarobkow i widocznego doswiadczenia przy twojej nazwie powinno byc tez pokazane ile sztabek zlota gracz posiada jesli to ma byc brane pod uwage w nastepnej edycji w rankingu...
pozdrawiam
topik

Re: sztabka zlota

Nieprzeczytany post autor: topik »

ciekawa propozycja :)
ja bym się posunął nawet krok dalej, a mianowicie możnaby wprowadzić oznaczeie jak na np Alle..drogro i w zależności od ilości sztabek inny np kolor słonika (wszak on oznacza bogactwo)
damian91

Nieprzeczytany post autor: damian91 »

Również uważam, że jest to bardzo ciekawy pomysł. ;)
Tym bardziej, iż podobno sztabki złota warunkują miejsce w głównym rankingu gry. Więc zakupiłem kilka sztabek i jakoś nie widzę by miało to jakiś wpływ na pozycję w grze. Lepiej wychodzi inwestowanie w lokaty, efekt natychmiastowy. Problemem jest również sprzedaż złota. Wystawiłem zlecenie, jednak nie ma jak się go pozbyć.
miliarder

Nieprzeczytany post autor: miliarder »

kupiłem sztabke złota i spadłem w rankingu o 26 miejsc, dlaczego?? sprawdziłem w magazynie i wartość magazynowa i rynkowa sztabki złota to 0$ dlaczego ? to jakiś bład ???
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Ranking ogólny na podstawie ilości sztabek już działa.
Wartość magazynowa sztabek to 0$ - nie zajmują one miejsca w magazynie.
Sztabki można od gry kupić, sprzedać sztabkę można tylko innemu graczowi więc lepiej dobrze się zastanowić zanim się kupi.
topik

Stvoor
Ranking rzeczywiście już istnieje, jednak nie działa ;( bowiem jakoś nie widze, żeby ktokolwiek występował w tym rankingu
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

No jak to - jest w nim 10 osob :shock:
topik

rzecywiscie, juz jest ok

widocznie zajrzalem na ranking w trakcie tury, w jakiej byl utworzony i jeszcze nie został wypelniony :)