operacje przestępcze - propozycja zmiany
operacje przestępcze - propozycja zmiany
czy w związku z wprowadzeniem operacji przestępczych istnieje możliwość zmiany rankingów, a mianowicie usunięcie pozycji "Stan konta" oraz informacji o wysokości majątku z profilu gracza?
czy nie wystarczy ranking dotyczący sztabek złota?
chcesz okradaj, ale nie wiesz ile zdobędziesz....
przecież nawet w Realu,- (no może w sklepach innych sieci ) nikt nie chodzi z portfelem pełnym gotówki
czy nie wystarczy ranking dotyczący sztabek złota?
chcesz okradaj, ale nie wiesz ile zdobędziesz....
przecież nawet w Realu,- (no może w sklepach innych sieci ) nikt nie chodzi z portfelem pełnym gotówki
Re: operacje przestępcze - propozycja zmiany
w zasadzie, to możnaby tylko ten ranking zostawić, a dodać np. statystyki wolontariatu
Nikt nie będzie marnował 100 pkt energii zbieranych przez 8 godzin żeby z 50% prawdopodobieństwem ukraść nie wiadomo ile.
Sam fakt użycia takiej ilości energii z takim prawdopodobieństwem warunkuje opłacalność - bez znajomości kwoty taka kalkulacja będzie niemożliwa.
Sam fakt użycia takiej ilości energii z takim prawdopodobieństwem warunkuje opłacalność - bez znajomości kwoty taka kalkulacja będzie niemożliwa.
Rozważam ewentualnie opóźnienie rankingu kasy czyli informacja w rankingu będzie dotyczyła nie bieżącej, a ostatniej tury, podobnie na stronie wizytowce gracza. Dzięki temu gracz będzie miał turę na zagospodarowanie pieniędzy a jeżeli tego nie zrobi naraża się na niebezpieczeństwo.
I to jest niesprawiedliwe, bo z małą ilościa energi nie mam szans nikomu nic zabrać, a nawet nie zamierzam. Uważam tylko że powinno sie pokazywać kto jest złodziejem. Zresztą nie ma znaczenia ja i tak swoje zrobię, tylko niech pamięta ten kto wchodzi na ścieżkę zła, zło powraca i to ze zdwojona siłą. Mam nadzieje zę ten który mi zabrał kasę zrobił z tego dobry uzytek. Dobrze było by podpowiedź jak chronic kasę skoro ochrona tez nie daje gwarancji
Podpowiedź jest następująca: kupuj sztabki
tego Ci nikt nie ukradnie
tego Ci nikt nie ukradnie
czy byłaby możliwość informacji ze zostało się okradzionym i że się straciło pieniądze??
Tak, informacja taka będzie znajdowała się w bilansie.
Jak zapowiedziałem informacja w rankingu jeżeli chodzi o stan konta nie dotyczy chwili obecnej, ale poprzedniej tury.
Dzięki temu jeżeli spłyną nam jakieś środki, mamy turę na zabezpieczenie ich, bo w następnej turze informacja na temat stanu konta pojawi się w rankingu.
Dzięki temu jeżeli spłyną nam jakieś środki, mamy turę na zabezpieczenie ich, bo w następnej turze informacja na temat stanu konta pojawi się w rankingu.