Gracz Kondek - 1219 sztabek złota
Re: Gracz Kondek - 1219 sztabek złota
Wiec teraz rozumiesz,dalczego pisałem kick - bo nastepnym razem skubniesz tylko troche,tak aby nikt nie widzial
Pzdr
Pzdr
CO jest do cholerki ? Teraz masz GOLDMAN 46 sztabek złota, których nie miales- tlyko nie mów,ze się same kupiły !!!
Stvoor, odezwij się
Stvoor, odezwij się
kupiłem żeby nikt mnie nie okradł, jakby mnie tak okradli to później admin by miał więcej roboty każdego z osobna przeszukiwać
ZJAC wyluzuj trochę
Każdy chyba próbował skubnąc trochę kasy kondkowi, a że udało się to goldmanowi to gratulacje z mojej strony ^^
Tak czy siak kasa pewnie zostanie odjęta z jego konta czy zabrane sztabki - co jest pewnie łatwiejsze dla admina bo jakby teraz każdy się okradał z tego co miał goldman to admin cały dzień by musiał śledzić transakcje czy pobicia. Więc poluźnij stringi i graj spokojnie
Pzdr.
Każdy chyba próbował skubnąc trochę kasy kondkowi, a że udało się to goldmanowi to gratulacje z mojej strony ^^
Tak czy siak kasa pewnie zostanie odjęta z jego konta czy zabrane sztabki - co jest pewnie łatwiejsze dla admina bo jakby teraz każdy się okradał z tego co miał goldman to admin cały dzień by musiał śledzić transakcje czy pobicia. Więc poluźnij stringi i graj spokojnie
Pzdr.
Wszystko w porzadku,ale naiwnych nie brakuje - nastepny to "methcat"
Skad nagle 25 tys. ?
Z premedytacja okrada i kombinuje - PRAWDOPODOBNIE -
Ban i tyle na takich
Skad nagle 25 tys. ?
Z premedytacja okrada i kombinuje - PRAWDOPODOBNIE -
Ban i tyle na takich
odpowiedź jest prosta- lokata z wczoraj+ kradzieże+zlecenia z półswiatka+biznesy+ 10k za polecenie gracza więc chyba to nie jest nie możliwe ?
Nikt nie broni robić Ci tego samego, oczywiście mówimy o graniu fair.
Nikt nie broni robić Ci tego samego, oczywiście mówimy o graniu fair.
Przed chwilą byłem jeszcze oszustem:)
Kondek ewidentnie namieszał, bo zarobienie tylu pieniędzy w takim czasie nie jest możliwe, ale dobrowolnie dał sobie nowe życie i chcąc nie chcąc odkrył błąd, goldman łyknął jego kasę, więc pośrednio wykorzystał błąd i od razu zgłosił to adminowi (swoją drogą nie wiem czy wysyłanie wiadomości działa), natomiast ja nie mam z tym nic wspólnego. Admin przyjdzie zrobi porządek i wszystko będzie ładnie .
Kondek ewidentnie namieszał, bo zarobienie tylu pieniędzy w takim czasie nie jest możliwe, ale dobrowolnie dał sobie nowe życie i chcąc nie chcąc odkrył błąd, goldman łyknął jego kasę, więc pośrednio wykorzystał błąd i od razu zgłosił to adminowi (swoją drogą nie wiem czy wysyłanie wiadomości działa), natomiast ja nie mam z tym nic wspólnego. Admin przyjdzie zrobi porządek i wszystko będzie ładnie .
Jeszcze podbiję, ale jak admin przeglądnie ten temat to polecam sprawdzić czy nie ma jakiś problemów z liczeniem czasu lokat/kursów.