mała zmiana
mała zmiana
Proponowałbym do bilansu dochodów i wydatków dodać stan konta aktualny na chwilę transakcji. Niby nic a myślę, że w niektórych przypadkach byłoby dość pomocne. Ułatwiłoby to wychwycenie "znikającej gotówki" zaobserwowanej przez niektórych graczy.
Re: mała zmiana
do małych ale w miare waznych propozycji zmian prosil bym czy nie da sie powiekrzyc okienek na gieldzie gdzie wpisuje sie ilosci towaru która chcemy zakupic lub sprzedac obecnie mieszcza sie tam zaledwie 4 cyfry a transakcje np buraka cukrowego sa o wiele wieksze
Również popieram, albo do działki na której jest przetwórnia/biznes dodać bilans, bo w sumie nie wiem dokładnie ile zarobiłem np przez dzień i czy biznes jest opłacalny.
alvaro:
Niestety technicznie nie jest to możliwe, aby dodać taką informację, przynajmniej na tę chwilę.
Okienko na ilość na giełdzie powiększyłem.
meth:
W bilansie w ostatniej kolumnie wyszukując ID biznesu po kliknięciu w niego dostaniesz bilans dla danego biznesu.
Niestety technicznie nie jest to możliwe, aby dodać taką informację, przynajmniej na tę chwilę.
Okienko na ilość na giełdzie powiększyłem.
meth:
W bilansie w ostatniej kolumnie wyszukując ID biznesu po kliknięciu w niego dostaniesz bilans dla danego biznesu.