Bilans w rankingu
Bilans w rankingu
Kto mi łopatologicznie wyjaśni jak jest naliczany? Bo nie mogę tego ogarnąć
Re: Bilans w rankingu
też jestem tego ciekaw:)
dianuska pisze:Kto mi łopatologicznie wyjaśni jak jest naliczany? Bo nie mogę tego ogarnąć
proste
suma WSZYSTKICH dochodów - suma WSZYSTKICH wydatków
Stvoor - jeśli się mylę (a nie podejrzewam, gdyż takie były zamierzenia tego rankingu), to proszę o poprawę
suma WSZYSTKICH dochodów - suma WSZYSTKICH wydatków
Stvoor - jeśli się mylę (a nie podejrzewam, gdyż takie były zamierzenia tego rankingu), to proszę o poprawę
Tak by się powinno wydawać
Czyli nie ma możliwości wydać więcej niż się zarabia, tak? To przykład z góry rankingu ogólnego, methcat - 3 sztabki, a rankingu z bilansu jest na pozycji ostatniej -76595$
Możliwe jest, że tak źle wychodzi na swoich biznesach?
Czepiam się, wiem Ale ten bilans nijak się ma do tego powszechnie znanego z aktywami i pasywami
Czyli nie ma możliwości wydać więcej niż się zarabia, tak? To przykład z góry rankingu ogólnego, methcat - 3 sztabki, a rankingu z bilansu jest na pozycji ostatniej -76595$
Możliwe jest, że tak źle wychodzi na swoich biznesach?
Czepiam się, wiem Ale ten bilans nijak się ma do tego powszechnie znanego z aktywami i pasywami
Skoro mam 3 sztabki to wydaje mi się że radze sobie nie źle:) Nie wiem czemu mam taki bilans, ale nigdy nie narzekałem na brak środków.
jakby methcat nie wydał 3*20000 na sztabki to moze byłby na plusie
wydatek na sztabki to również wydatek uwzględniany w bilansie.
tylko pytanie skąd są te pieniądze
podejrzewam, że z zaproszeń,
wydatek na sztabki to również wydatek uwzględniany w bilansie.
tylko pytanie skąd są te pieniądze
podejrzewam, że z zaproszeń,
Ale to nie ważne skąd te pieniądze, bo to też dochód przecież
Nie można wydać więcej niż się zarobiło
Ujemny bilans wygląda jakby gdzieś nie były uwzględniane jakieś przychody, bo wg jego założeń nie może zejść do wartości ujemnych.
Ujemny bilans wygląda jakby gdzieś nie były uwzględniane jakieś przychody, bo wg jego założeń nie może zejść do wartości ujemnych.
Czyli jakaś lewa kasa?
Kiedyś (w poprzedniej edycji) osoby wykorzystujące bug-i "otrzymywały" ujemną kasę i stąd powstawał ujemny stan konta. Czy w tej edycji jest podobnie (nie ujemny stan konta, ale ujemny bilans)??
Kiedyś (w poprzedniej edycji) osoby wykorzystujące bug-i "otrzymywały" ujemną kasę i stąd powstawał ujemny stan konta. Czy w tej edycji jest podobnie (nie ujemny stan konta, ale ujemny bilans)??