sztabki złota
sztabki złota
mam pytanie czy gracze między sobą mogą handlować sztabkami złota za dowolną cenę?
Re: sztabki złota
każdy gracz może wystawić ofertę sprzedaży sztabki złota po cenie jakiej oczekuje
na pewno może kupić tylko gracz bo zauważ nie ma ceny nabycia przez grę. ja miałem taka sytuacje ze ktoś wystawił sztabki złota na sprzedaż po jakieś 24tys i kupiłem
tez trafilem na taka promocje
no i nie moglem sie oprzec - sprzedalem troche produktow na gieldzie i kupilem kilkanascie sztabek w cenie znacznie ponizej ich normalnej wartosci
niestety, teraz juz ciezko trafic na taka okazje ;(
no i nie moglem sie oprzec - sprzedalem troche produktow na gieldzie i kupilem kilkanascie sztabek w cenie znacznie ponizej ich normalnej wartosci
niestety, teraz juz ciezko trafic na taka okazje ;(
a kto powiedzial ze po dolarze?
wystarczy, ze byly po ok. 24k i juz mozesz kupic wiecej
wystarczy, ze byly po ok. 24k i juz mozesz kupic wiecej
topik często patrze na ranking i stan konta i widze co się dzieje, sztabek wzrasta o kilka a stan konta nie maleje.dziwne zjawisko
już Ci napisałem na pw -> jeśli podejrzewasz oszustwo lub korzystanie z bug-ów -> zgłoś do Stvoor'a
ja korzystam z produkcji niektórych surowców (do południa), które później wykorzystuję do niektórych biznesów jako półproduktów
może pomaga to, że trafiłem na pewnego rodzaju niszę.....
zwróć też uwagę, że w związku z osiągniętym poziomem mam dostęp do trochę innych biznesów niż Ty
ja korzystam z produkcji niektórych surowców (do południa), które później wykorzystuję do niektórych biznesów jako półproduktów
może pomaga to, że trafiłem na pewnego rodzaju niszę.....
zwróć też uwagę, że w związku z osiągniętym poziomem mam dostęp do trochę innych biznesów niż Ty
czy ja Cię oskarżyłem? pisze tylko to co widze. jestem ciekaw jaki biznes daje zysk w pół godziny około 1 000 000$ a przyrost sztabek i brak ubytku z konta zauważyłem też u kogoś innego.