blad stanu konta

zubr

Re: blad stanu konta

Nieprzeczytany post autor: zubr »

a mi sie udało okraść tego kolesia, wiec proszę skasować moje 16000 sztabek pod warunkiem że zostaną usunięte tez innym graczom
zubr

a właściwie to okradłem go zgodnie z zasadami i nie musze wiedziec ze gra nieuczciwie
mam nadzieje ze administratorzy beda w stanie to wszystko cofnac i wszystko wroci do normy, bo szkoda tej gry
marborek

Nieprzeczytany post autor: marborek »

pawel111, golab5 oraz karoolaaaa również wzbogacili się o niezłą liczbę sztabek...
chrobry

Nieprzeczytany post autor: chrobry »

@zuber najpierw masz pretensje że inni korzystają z buga a chwile potem sam to robisz, może masz rozdwojenie jaźni ?

Ban na edycja dla wszystkich korzystających z tego błędu. albo to jest gra ekonomiczna albo złodziejska
zubr

@chrobry nie mam rozdwojenia jaźni, bynajmniej. nie korzystam z żadnego buga (bo sie na tym nie znam), okradłem tylko zgodnie z zasadami kolesia ktory takiego buga wykorzystal, a to juz jest pewna roznica i mam nadzieje że admini beda w stanie to wszystko cofnac, zeby gra wrocila do normy.
i powiem ci jeszcze ze pomimo szansy powodzenia 95% wcale nie udalo mi sie to za pierwszym razem

Dasz Bór
zubr

chrobry pisze:Ban na edycja dla wszystkich korzystających z tego błędu. albo to jest gra ekonomiczna albo złodziejska
to może wogóle zrezygnowac w grze z opcji okradania, bicia i całej kwestii połświadka
marborek

to może wogóle zrezygnowac w grze z opcji okradania, bicia i całej kwestii połświadka

no i to jest dobry pomysł :)
pawel111

Nieprzeczytany post autor: pawel111 »

jak bym sie na tym dorbil to nie mialbym 113 sztabek tylko ponad 10000 wiec ogarnij sie czlowieku...
marborek

w takim razie sorry z oskarżenie :oops:
po prostu w trakcie ostatnich 3-4 dni zdobyłeś ok 50 sztabek. musisz mieć niezły patent na biznes w takim razie :mrgreen:
pawel111

Nieprzeczytany post autor: pawel111 »

patent jest. a ostatnie 50 sztabek kupilem w ciagu 1,5tygodnia