mąka

kubsonb1

mąka

Nieprzeczytany post autor: kubsonb1 »

Ludzie kupujcie mąkę! sprzedaje naprawdę tanio. O parędziesiąt groszy taniej niż inni. :D
kubsonb1

Re: mąka

Ja sprzedaje po 1.80 zł gdzie cena równowagi to 1.93 a 20 godzin temu była 2.0, także naprawdę warto. A ceny sprzedaży dochodziły do 2.30. Czyli wychodzi 50 groszy taniej. :D
kubsonb1

Zszedłem z ceną do 1.75 zł. Kupujcie. Mi teraz jest potrzebna kasa. Za parę dni wszystko wróci do formy i zarobicie po pare tysięcy. W zależności od tego ile kupicie. A sprzedaje naprawdę dużo. Jak zobaczę że kupujecie to dam na sprzedaż jeszcze więcej mąki, bo mam jej bardzo dużo. :D
kubsonb1

I dalej nikt nie kupuje? Trochę to dziwne. Cena to już 1.60 zł , także naprawdę warto. :D
kubsonb1

No trudno. Wycofuje ofertę. Jak ktoś będzie chciał kupić to mogę sprzedawać. Mogę też komuś prywatnie dostarczać za niewielką cenę. Mogę się z kimś umówić, że o określonej godzinie będe sprzedawał mu określoną ilość. Mąki mam naprawdę bardzo dużo i mogę być dostawcą do jakieś piekarni albo do jakieś spółki. Mogę też z kimś takową spółkę założyć, która produkowała by pieczywo. Rozważę każdą propozycję. xD
megan

Nieprzeczytany post autor: megan »

Gdybyś chciał to byś znalazł. Są spółki publiczne, które potrzebują dostawców, więc tam szukaj zbytu dla swoich towarów.
kubsonb1

Jeżeli dobrze patrze to spółek publicznych jest mało. A mąki chyba nikt nie potrzebuje. Jeżeli źle piszę to proszę mnie poprawić. Może nie dopatrzyłem u kogoś chęć mąki.
kubsonb1

Jednak znalazłem. Ale co dalej. Kliknąłem chęć dostaw i co?
kubsonb1

Co mam robić żeby dostać Kase i dać mu towar
kubsonb1

No towar mu dostarczyłem. A jak z kasą. Mam około 6 % akcji. Kiedy dostanę jakąś kasę? :D