Mam do Was prośbę!!!
Teraz akurat tak się zebrało z pracą, że raz na ile a bynajmniej na krótko zasiadam do gierki.
Podajcie Mi jakieś przykłady tej gry, która pozwoli Mi pograć np. 3 godziny.
W moim przykładzie to jest początek gry, więc biorę wszystkie szkolenia aby zdobyć doświadczenia, przejść do drugiej tury i zobaczyć możliwości jakie dają zasady tej gry.
Na obecną chwilę moja gra zamyka się w ciągu niespełna 1 godziny i może nawet mniej.
Wchodzę zaczynam jakiś kurs.
Chcę coś zarobić ale ceny są tak wysokie, że kasy na koncie Mi ubywa, jeśli chcę posiedzieć i zarobić kasy to są znowu ograniczenia dla początkujących, typu Bank tylko 20000. Wiem, że byłoby to najłatwiejszy sposób zarobku, ale przydałoby się coś zmienić.
A więc kiedy kasy brak, praca nie zawsze jest to zamykam gierkę i wchodzę np. wieczorem ( Niestety, praca, dom to podstawa)
Wieczorem też nie wiele da się zrobić. A kasa, która jest głównym celem gry, albo jej ubyło i to porządnie albo nie wiele zarobiłem a tym bardziej na jakieś szkolenie, które rzekomo Ma Mi pomóc w rozwoju.
Tutaj mam do Was prośbę o podanie prostych przykładów, które pozwolą Mi chociaż 10% podwyższyć swój portfel i spędzenia miłego czasu przy gierce.
Zaznaczam, że gram dopiero od tygodnia, czy też dwóch i wszelka z Waszej strony pomoc będzie Mi na wagę złota.
Chcę grać mnożyć kasę i mieć jakąś satysfakcję, że idę powoli do przodu.
Ranking!!! Ranking ma najmniejsze na razie dla mnie znaczenie, dla mnie liczy się budowa Mojego Imperium a nie ściganie się w rankingu.
Z poważaniem KOROS
Pozdro
POMOC
Re: POMOC
na początek spróbuj pohandlować (stwórz sobie jakiś mały biznesik, który daje coś, np ziemniaki) i sprzedawaj je po produkcji (godzina na 1 poziomie rozwoju, zysk na turze parę $ na pewno )
oprócz tego kupuj tanio-sprzedawaj drogo
do tego dołóż jeszcze wolontariat i pracę w zawodzie
oprócz tego kupuj tanio-sprzedawaj drogo
do tego dołóż jeszcze wolontariat i pracę w zawodzie