zle działające delkatesy

karseo

zle działające delkatesy

Nieprzeczytany post autor: karseo »

mam delikatesy full pracownikow zlozylem zamowienie na towary.Wszystkie towary do prowadzenia sklepu mam w magazynie jednak nie ma mozliwosci ich przeniesc do sklepu.Prosze to sprawdzic
karseo

Re: zle działające delkatesy

juz doszedlem o co chodzi poprostu przy zamowieniu produktow ceny ryzu sie zmienily i nie dodalo mi tego do magazynu
karseo

jednak ceny sie zmienily musi byc jakis błąd bo pomimo stalych cen nie chce mi zakupić z giełdy ryżu do magazynu ani takim ani innym sposobem
karseo

jednak ceny sie nie zmienily*
karseo

bez mozliwosci kupna tego ryżu nie chce mi ruszyć biznes delikatedowy
karseo

a co z ryżem?Nadal nie chce mi sie zakupic
karseo

chialem sprzedac te zamowione towary do delikatesow normalnie przez magazyn.Teraz mam powazny problem magazyn sie niewyswietla i sie wogole zawiesił
karseo

zadzialal po turze widocznie nie da sie sprzedac duzej ilosci produktow.Przypuszczam,ze nie da sie zrobic zaopatrzenia do delikatesow poniewaz magazyn nie przyjmuje tyle roznorodnych produktow a jest ich ze 20 rodzajow.Przypuszczam,ze o magazyn chodzi bo ryzu juz mi nie przyjął do magazynu za duzo tego bylo.Przez to nie da sie otworzyc biznesu delikatesy
karseo

sprawdzilem po turze i jest problem i z magazynem i z ryżem.Ryżu nie chce mi zakupić
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Problem rozwiązany.

Dodam, że to nie mój błąd tylko jakiś bug bazy danych, która ma problem z warunkiem

X>=Y

co ciekawe tylko w jedyn przypadku na kilkaset i musialem to zastapić przez

Y=Y-0.01
X>Y

na okolo ale dziala :)