no nie wiem, nie wiem....

stvoor

Re: no nie wiem, nie wiem....

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Jeżeli ktoś wymyśli lepszy system, aby skłonić graczy do zdejmowania oferty pracy w zawodzie to zostanie wprowadzony.
Po zmniejszeniu granicy w przetwórstwie z 50 do 25% nowy system sprawdza się dosyć dobrze.
mpknap

Nieprzeczytany post autor: mpknap »

faktycznie chyba jest lepiej, nikt nie narzeka ;) albo każdy czeka na nową edycję.
Nawet i w moim odczuciu płynniej to idzie, chociaż powiem że w handlu też nie znacznie można by było obniżyć.
euzin

Nieprzeczytany post autor: euzin »

dołączę i ja do tych niezadowolonych. jedna z przetwórni już drugi dzień z rzędu stoi unieruchomiona ponieważ rynek się wysycił i nie ma żadnych roboczogodzin abym mógł to odpracować i kapa. Po co mi ta przetwórnia jak tylko generuje podatki, a produkt będę w końcu zmuszony kupić, bo i sklep stanie
stvoor

Bez pracy (w zawodzie) nie ma kołaczy ;)
Przeczytaj cały wątek aby nauczyć się radzić z tym problemem.
euzin

Nieprzeczytany post autor: euzin »

Jestem prawie na bieżąco z forum, ale czasem nie nadążam za zmianami jakie są wprowadzane, staram się też od razu odrabiać roboczogodziny, ale wszystkich naraz w stanie nie jestem odrobić w rolnictwie handlu przetwórniach, jeśli ktoś zgarnął moje roboczogodziny znaczy odpracował i zgarnął wszystkie z rynku to ja nic na to nie mogę jedynie czekać i wpatrywać się w monitor , zabrać komuś jak tylko on stworzy miejsca pracy w tym zawodzie, kiedy to nastąpi nikt nie wie.
stvoor

Z tego wynika, że w pierwszej kolejności powinieneś wybierać przetwórstwo do ręcznej pracy w zawodzie, bo tam zawsze ofert pracy jest najmniej - stąd niższa granica. Potem odpalać asystenta i jeżeli wyrobiłeś limit to działa on tylko in plus, a jeżeli nie - liczyć, że po drodze pojawią się w tym zawodzie oferty.
daga

Nieprzeczytany post autor: daga »

Ja odrobiłam przetwórstwo , to nie zdążyłam w handlu i 8 działek mi stoi .