Kryzys
Kryzys
Do gry został wprowadzony zgodnie z duchem czasu, wszechobecny w światowej gospodarce kryzys. Sprawił on że wszyscy gracze chcą być wolontariuszami w szpitalu, by w nagrodę przespać się za darmo na szpitalnym łóżku, otrzymując dodatkowo 1 punkt doświadczenia. Ponadto gra z ekonomicznej stała się też "survivalową", w której gracz pozbawiony dochodów musi sobie radzić sam z kryzysem. No i aspekt psychologiczny bardzo ważny. gra uodparnia na stresy. Kto doczeka momentu, że gra wejdzie na właściwe tory (bo kiedyś chyba powinna), ten będzie miał nerwy jak postronki.
Re: Kryzys
Składam długopisy, robię ankiety i uprawiam wolontariat w szpitalu tak dokładnie jak napisałeś. Ale zanim do tego doszedłem to umoczyłem trochę kasy, chciałem być rolnikiem zainwestowałem w pole po 3h upraw - pszenicy gdzie równo co godzinę meldowałem się zbierałem i obsiewałem - mój zarobek był na poziomie 250$ teraz to jeszcze cena poleciała. Teraz gram z doskoku jak sobie przypomnę to jestem i kasę powoli odrabiam i pomagam chorym biznes jak znalazł mało rentowny, ale też mało wymagający. Z leczenia dorobiłem się 3 poziomu i zostanę pośrednikiem kupię tanio sprzedam drożej, a chciałem tak od podstaw zasiać - zebrać - przetworzyć - sprzedać....
Re: Kryzys
Ja też chciałem pomóc w szpitalu. Przy pierwszej próbie dostałem zakażenia i sam tam wylądowałem. Nie pamiętam już komu chciałem pomóc, ale to musiała być niezła zaraza.