likwidacja wysycenia rynku
likwidacja wysycenia rynku
zglaszam postulat, aby zlikwidowac wysycenie rynku.
bez sensu ze musze pracowac zeby tworzyc miejsca.
czy ktos sie ze mna zgadza?
mysle ze jesli bedzie nas duzo, to bedzie podstawa aby stvoor mogl to zmienic.
bez sensu ze musze pracowac zeby tworzyc miejsca.
czy ktos sie ze mna zgadza?
mysle ze jesli bedzie nas duzo, to bedzie podstawa aby stvoor mogl to zmienic.
Re: likwidacja wysycenia rynku
dodam, zebprzez to ze mu, biznesmani musimy pracowac, nie ma pracy dla innycy graczy, a i stawki sa marne. bo kazdy "chce" pracowac. i przez to rynek stoi.
nie mogę uruchomić biznesów bo nie mogę zatrudnić robotników
a zapewne wiele osób chciałoby pracować, ale nie ma gdzie, bo nie mogę zatrudnić pracowników, bo nie mam gdzie pracować...
...
a zapewne wiele osób chciałoby pracować, ale nie ma gdzie, bo nie mogę zatrudnić pracowników, bo nie mam gdzie pracować...
...
wstydźcie się chłopaki i nie narzekajcie... zobaczcie co Daga wyprawia Robi na 10 etatów
Szczerze ciężko było na początku ale można to obejść i się przyzwyczaić. Zatrudniasz pracownika i od razu lecisz do PRACY W ZAWODZIE odrobić... problem żeby konkurent cię nie ubiegł.
Szczerze ciężko było na początku ale można to obejść i się przyzwyczaić. Zatrudniasz pracownika i od razu lecisz do PRACY W ZAWODZIE odrobić... problem żeby konkurent cię nie ubiegł.
tak, ale jak chcesz stworzyć 40 roboczogodzin na raz?
a czasem tworzę i po 100...
a czasem tworzę i po 100...
być może dlatego mi łatwiej bo na niskim poziomie jestem, i podejrzewałem że wyżej będzie trudniej. Szeryf nie ma wyjście, chyba musi popuścić pasa nam uciśnionym
Ta. I ciekawe jak robi 8 tur w 2 heh.Bardzo to interesujace jest i godne sprawdzenia przez Stvoorce naszegompknap pisze:wstydźcie się chłopaki i nie narzekajcie... zobaczcie co Daga wyprawia Robi na 10 etatów
co chwile w szpitalu leży pewnie klika w WOLONTARIUSZA. Moim zdaniem ma szczęście i powinna TotoLotka obstawić, bo jeden dzień próbowałem robić tylko to i ledwo poziom nabiłem. A biznesy które ma są mało dochodowe. Ale nie chcę podjudzać.