likwidacja wysycenia rynku
Re: likwidacja wysycenia rynku
Jeżeli stworzyłaś 12 i przepracowałaś 6 to bez problemu po turze pracy mogłabyś zatrudnić pracowników.
sprawdź to bo nie mogłam niestety.. na stronie 'praca w zawodzie' nie było podświetlone na czerwono, a na stronie działek, jak próbowałam zatrudnić, to wyświetlał się komunikat o nasyceniu
stvoor, może wróćmy do starego typu z zwiększeniem zysku z biznesu za przepracowane godziny...
gra się wtedy ruszy.
ja np: od wczoraj nie robie nic, bo czekam az mi sie zlikwidują roboczogodziny zebym mógł dalej działąć...
gra się wtedy ruszy.
ja np: od wczoraj nie robie nic, bo czekam az mi sie zlikwidują roboczogodziny zebym mógł dalej działąć...
Poddałem się.
Wróciłem do starego systemu, wymaga jeszcze kalibracji, ale generalnie nie ma wysycenia.
Nie mam siły z Wami już walczyć, a i system który wprowadziłem stał się już tak skomplikowany, że sam przestałem go rozumieć.
Wróciłem do starego systemu, wymaga jeszcze kalibracji, ale generalnie nie ma wysycenia.
Nie mam siły z Wami już walczyć, a i system który wprowadziłem stał się już tak skomplikowany, że sam przestałem go rozumieć.
heh aż mi się zachciało spowrotem grać...dzięki Stvoor