szkolenia,chyba znalazłam błąd
szkolenia,chyba znalazłam błąd
Odbywam teraz szkolenie gastronomia i handel (właściciel),ale nie ma przy nim tego dopisku (właściciel) i pewnie dlatego po takim szkoleniu nie ma uprawnień do zabudowy działki
Re: szkolenia,chyba znalazłam błąd
Gastronomia i handel Umożliwia podjęcie pracy w gastronomii i handlu
Prowadzi do:
Gastronomia i handel (właściciel)
Chyba wszystko jasne jest
Prowadzi do:
Gastronomia i handel (właściciel)
Chyba wszystko jasne jest
ja zrobilem szkolenie ze bede mial 50% taniej na szkolenia a mam drozej : / cos nie dziala
PRZECZYTAJ to co jest napisane na stronie szkoleń.
Było by jasne gdybym wkońcu mogła po skończonych kursach mieć uprawnienia do zabudowania działki ,ale niestety ,zrobiłam kolejny kurs za który zapłaciłam i nie mam po nim żadnych uprawnień,a prosiłam w trakcie kursu o poprawienie tego błędu
TO NIE BŁĄD!
Napiszę to jeszcze raz ,nie chodzi tylko o podjęcie pracy w tym zawodzie,ale o zabudowanie działki,niestety w komunikatach nie pisze (właściciel)i ja nie mogę zabudować działek za które zapłaciłam i płacę podatek,ale widocznie nie dla wszystkich jest to jasne
Ja teraz ukończyłam kurs gastronomia i handel(właściciel),a w komunikatach mam napisane że ukończyłam gastronomia i handel,a żeby zabudować działkę jest wymagane (właściciel)
Żeby zbudować coś na działce, na moim przykładzie bank, zrobic kurs usług, potem kurs finansów i potem jeszcze raz musisz zejsc na sam dół strony z kursami i zrobic kurs w którym w nawiasie jest własciciel potem chyba juz bedziesz mogla zbudować ale nie jestem pewny bo jestem w trakcie robienia własciciela.