Wielki wałek, ciąg dalszy?
Re: Wielki wałek, ciąg dalszy?
Mam Cię
Testować boska rzecz!
Usterki muszę poprawiać na bieżąco
Testować boska rzecz!
Usterki muszę poprawiać na bieżąco
hmm.. więc tam. mam 2 bugi
mogę kupić działkę w mieście, będąc na 1 poziomie (a można od trzeciego)
mogę kupić obiekt handlowy(3) będąc na pierwszym poziomie.
Przypuszczam że inne obiekty też mogę kupić ale nie znam ich idików.
znaczy 200 to jest oh(3) a są jakieś chyba do 250 jak się nie mylę, ale nie mam środków finansowych aby przetestować jakie to są dokładnie obiekty.
ale tak czy inaczej, na pierwszym poziomie mogę kupić co chcę
i jeszcze... mam ładny sad pomarańczowy, nie?
pomimo że nie mam szkolenia sadownictwo ani sadownictwo właściciel
P.S.
Szukać dalej jakiś niedociągnięć?
mogę kupić działkę w mieście, będąc na 1 poziomie (a można od trzeciego)
mogę kupić obiekt handlowy(3) będąc na pierwszym poziomie.
Przypuszczam że inne obiekty też mogę kupić ale nie znam ich idików.
znaczy 200 to jest oh(3) a są jakieś chyba do 250 jak się nie mylę, ale nie mam środków finansowych aby przetestować jakie to są dokładnie obiekty.
ale tak czy inaczej, na pierwszym poziomie mogę kupić co chcę
i jeszcze... mam ładny sad pomarańczowy, nie?
pomimo że nie mam szkolenia sadownictwo ani sadownictwo właściciel
P.S.
Szukać dalej jakiś niedociągnięć?
Poprawione.
Szukać, ale posprawdzałem różne rzeczy i już chyba nie znajdziesz
Szukać, ale posprawdzałem różne rzeczy i już chyba nie znajdziesz
merkurio pisze:Sprawdzając bilans czwórki (Daga, Lionheart, Merkurio, Goldman) natknąłem się
na intrygującą rzecz. Z graczy wymienionych powyżej tylko Goldman uzyskuje
znaczne sumy na ture, ok. 2 razy większe niż reszta.
Goldman jakie jest Twoje zdanie w tej kwestii?
Merkurio już kiedyś mówiłem co tylko robię Mam kilka działek rolnych i gorzelnie później kilka działek w mieście z obiektem handlowym jak mam czas to wchodzę odpalam asystenta, zatrudniam ludzi i daje lokatę Ale jak coś zauważyłeś innego to popatrzę co piszę w bilansie a co w stanie konta
Wszystko pasuje, a jak coś to może sprawdzać wszystko stvoor bo nic do ukrycia nie mam
W takiej sytuacj jeśli wszystko jest oki nie mam nic do dodania i gratuluję postępów.
...idąc dalej takim tempem dogonisz nawet Dagę
...idąc dalej takim tempem dogonisz nawet Dagę
Tzn. wiesz jak to jest zarabia się dużo ale na towary trzeba połowę tego wydać i jeszcze masz podatek od transakcji ;/ Przychód na turę jest spory, ale dochód już jest mniejszy
Skoro już wszystkie błędy są poprawione, to mam nadzieję że już więcej nie będzie wpisów typu "uprzejmie donoszę". Czyżby ta gra, a właściwie nagroda w wysokości ok kilkuset złotych wyzwoliła w ludziach jedną z najgorszych cech ludzkich jaką jest donosicielstwo? Strach pomyśleć co by siędziało gdyby nagrodą był dobry samochód? To że w regulaminie jest napisane że należy zgłaszać wszelkie nieprawidłowości, nie oznacza jeszcze że należy śledzić i kablować konkurenta. Jeżeli ktoś ma uzasadnione powody że ktoś wykorzystuje buga dla własnej korzyści, niech powiadomi bezpośrednio admina, a nie pokazuje wszystkim jaki to on jest uczciwy. Czytając ostatnie wpisy dwóch graczy ze ścisłej czołówki, (przyganiał kocioł garnkowi), robi mi się niedobrze. Z drugiej strony, regulamin nie przewiduje rekompensaty dla gracza za straty jakie poniósł w wyniku błędów w grze.
Czyli najlepiej w ogóle nie pisać na forum, bo do każdej wypowiedzi znajdzie się ktoś kto będzie szukał czegoś co mu nie pasuje ;/ Ostatnio była wojna na forum to nie pasowało nikomu, teraz staram się normalnie pokojowo rozmawiać to znowu ktoś ma jakiś problem... Więc ludzie zdecydujcie się jak chcecie rozmawiać ze sobą
Do Czesia.
Raz już się wypowiadałeś, nie mając pełnej wiedzy w temacie i jak to się skończyło? Później przepraszałeś Tomi28pl.
Skąd wiesz czy admin już wcześniej nie wiedział o tym co napisałem, a Ty dopiero ujrzałeś?
Pozwól że coś Ci wyjaśnie:
Gracze tutaj obserwują innych, to nie jest zabronione, a wręcz logicznie uzasadnione. W końcu chcemy wiedzieć
o konkurencji jak najwięcej (w realu jest identycznie). Czemu Cię to dziwi? Nie znasz reguł? To jest gra na pewnych zasadach
(trzeba mieć jakieś, prawda?) które respektujemy. A ty w jaką gre grasz? - róbcie tak jak ja chcę, bo inaczej będe oburzony?
Grając fair starasz się osiągnąć jak najlepszy wynik, chyba że Cię to nie interesuje ale przynajmniej wtedy oszczędź nam
swojego kwękania, że to inni są be , a Ty cacy.
Jeśli ktoś ewidentnie robi Cię w balona (tak jak Torgiren) to:
1 siedzisz cicho i biernie czekasz,
czy
2 działasz i mówisz o tym głośno
Z Twojej wypowiedzi wynika że wybierasz pierwszą opcję, czekając aż ktoś inny może to zgłosi i wtedy będziesz mógł
wylać na niego swoją frustrację.
A cóż to za pseudo-strażnik moralności i dobrych obyczajów. Nie oceniaj innych według siebie.
Co chciałeś uzyskać swoją wypowiedzią, bo napewno osiągnąłeś cel ale odwrotny od zamierzonego.
ps. donosicielstwo, kablowanie, obserwacja, a może inwigilacja, kolego w jakim towarzystwie się obracasz i troche wyluzuj
Raz już się wypowiadałeś, nie mając pełnej wiedzy w temacie i jak to się skończyło? Później przepraszałeś Tomi28pl.
Skąd wiesz czy admin już wcześniej nie wiedział o tym co napisałem, a Ty dopiero ujrzałeś?
Pozwól że coś Ci wyjaśnie:
Gracze tutaj obserwują innych, to nie jest zabronione, a wręcz logicznie uzasadnione. W końcu chcemy wiedzieć
o konkurencji jak najwięcej (w realu jest identycznie). Czemu Cię to dziwi? Nie znasz reguł? To jest gra na pewnych zasadach
(trzeba mieć jakieś, prawda?) które respektujemy. A ty w jaką gre grasz? - róbcie tak jak ja chcę, bo inaczej będe oburzony?
Grając fair starasz się osiągnąć jak najlepszy wynik, chyba że Cię to nie interesuje ale przynajmniej wtedy oszczędź nam
swojego kwękania, że to inni są be , a Ty cacy.
Jeśli ktoś ewidentnie robi Cię w balona (tak jak Torgiren) to:
1 siedzisz cicho i biernie czekasz,
czy
2 działasz i mówisz o tym głośno
Z Twojej wypowiedzi wynika że wybierasz pierwszą opcję, czekając aż ktoś inny może to zgłosi i wtedy będziesz mógł
wylać na niego swoją frustrację.
A cóż to za pseudo-strażnik moralności i dobrych obyczajów. Nie oceniaj innych według siebie.
Co chciałeś uzyskać swoją wypowiedzią, bo napewno osiągnąłeś cel ale odwrotny od zamierzonego.
ps. donosicielstwo, kablowanie, obserwacja, a może inwigilacja, kolego w jakim towarzystwie się obracasz i troche wyluzuj